Štirje razlogi za ogled evropskega prvenstva

Foto: Reuters Iker Casillas Foto: Reuters Niko Kranjčar Foto: Reuters Gerard Pique Foto: Reuters Robin van Persie
Lepotci. Izbor štirih najlepših nogometašev, na katerih si bo nežnejši spol pasel oči na letošnjem evropskem prvenstvu.
Oglej si celoten članek

Ko gre za nogomet, se ustavi vse. Moškim dodatno naraste raven testosterona, ženske pa podivjano navijajo za svoje favorite. Pa ne za tiste najboljše, temveč za najlepše. Izjema nismo niti žurnalovke, ki smo se izbora najlepših štirih igralcev lotile po svoje, tudi ob pomoči albuma.

Izbrale smo deset lepotcev, med katerimi tokrat nismo nominirale postavnega Cristiana Ronalda, ki je po mnenju nekaterih že tako preveč lep, da na večini lestvic zaseda prvo mesto. Njihove fotografije smo izobesile na oglasno desko z navodilom, naj vsaka dama izbere svojega favorita.

Največ glasov je tako Žurnalov nežnejši spol namenil Ikerju Casillasu, vratarju španske reprezentance. Iz hrvaških vrst mu sledi Niko Kranjčar, na tretjem mestu je pristal Shakirin izbranec in Casillasov kolega Gerard Piqué, četrti, Robin Van Persie, pa je očarljivec, ki zastopa barve Nizozemske.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 05:43 7. Junij 2012.

    Dragi T.L. in N.M. Majice nogometaš ne sme sleči, tudi, če da gol, ker bo kasiral RDEČI KARTON. <br />Sicer …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.