Magazin > VIP
22 ogledov

Štirje razlogi za ogled evropskega prvenstva

Iker Casillas
1/4
Reuters
Lepotci. Izbor štirih najlepših nogometašev, na katerih si bo nežnejši spol pasel oči na letošnjem evropskem prvenstvu.

Ko gre za nogomet, se ustavi vse. Moškim dodatno naraste raven testosterona, ženske pa podivjano navijajo za svoje favorite. Pa ne za tiste najboljše, temveč za najlepše. Izjema nismo niti žurnalovke, ki smo se izbora najlepših štirih igralcev lotile po svoje, tudi ob pomoči albuma.

Izbrale smo deset lepotcev, med katerimi tokrat nismo nominirale postavnega Cristiana Ronalda, ki je po mnenju nekaterih že tako preveč lep, da na večini lestvic zaseda prvo mesto. Njihove fotografije smo izobesile na oglasno desko z navodilom, naj vsaka dama izbere svojega favorita.

Največ glasov je tako Žurnalov nežnejši spol namenil Ikerju Casillasu, vratarju španske reprezentance. Iz hrvaških vrst mu sledi Niko Kranjčar, na tretjem mestu je pristal Shakirin izbranec in Casillasov kolega Gerard Piqué, četrti, Robin Van Persie, pa je očarljivec, ki zastopa barve Nizozemske.

 

 

Komentarjev 1
  • Niko_K_ 05:43 07.junij 2012.

    Dragi T.L. in N.M. Majice nogometaš ne sme sleči, tudi, če da gol, ker bo kasiral RDEČI KARTON. Sicer pa... Kaj je že to ofsajd? Lak za lase? :))))))))))