Stopite na vlak ljubezni s Tide

Foto: Žurnal24 (Foto: Luka Kase)
Skupina Tide je posnela že drugo pesem v slovenskem jeziku z naslovom Vlak Ljubezni, katere zvokom lahko premierno prisluhnete spodaj.
Oglej si celoten članek

Skupina Tide je pred par meseci presenetila z izdajo svoje prve pesmi v slovenskem jeziku Tvoja stvar, sedaj pa so posneli še eno pesem v domačem jeziku, in sicer Vlak ljubezni, ki ji lahko, še preden pride na radijske valove, prisluhnete tukaj:

TIDE – Vlak ljubezni

"Vlak ljubezni je drugo sodelovanje s Tonetom Kregarjem iz skupine Mi2. Gre za klasični rock komad bolj v stilu naše prejšnje plošče Nothing to lose, vendar ima ta bolj dodelano produkcijo in aranžma, kar je značilnost zadnje plošče Regeneration. Sliši se zrelost in dodelanost, kljub temu, da je komad zares rockerski brez kompliciranja in filozofiranja. Vedno smo izdajali pretežno resne skladbe, tokrat pa smo malo za spremembo in malo za zabavo izdali en tak pozitiven ter enostaven komad za dobro voljo," je povedal pevec skupine in avtor komada Kevin Koradin.

Skladba je tudi na uradni izdaji plošče Regeneration v angleškem jeziku, pod naslovom Love train.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.