Magazin > Film & Glasba & TV
17 ogledov

Stopite na vlak ljubezni s Tide

(Foto: Luka Kase) Žurnal24 main
Skupina Tide je posnela že drugo pesem v slovenskem jeziku z naslovom Vlak Ljubezni, katere zvokom lahko premierno prisluhnete spodaj.

Skupina Tide je pred par meseci presenetila z izdajo svoje prve pesmi v slovenskem jeziku Tvoja stvar, sedaj pa so posneli še eno pesem v domačem jeziku, in sicer Vlak ljubezni, ki ji lahko, še preden pride na radijske valove, prisluhnete tukaj:

TIDE – Vlak ljubezni

"Vlak ljubezni je drugo sodelovanje s Tonetom Kregarjem iz skupine Mi2. Gre za klasični rock komad bolj v stilu naše prejšnje plošče Nothing to lose, vendar ima ta bolj dodelano produkcijo in aranžma, kar je značilnost zadnje plošče Regeneration. Sliši se zrelost in dodelanost, kljub temu, da je komad zares rockerski brez kompliciranja in filozofiranja. Vedno smo izdajali pretežno resne skladbe, tokrat pa smo malo za spremembo in malo za zabavo izdali en tak pozitiven ter enostaven komad za dobro voljo," je povedal pevec skupine in avtor komada Kevin Koradin.

Skladba je tudi na uradni izdaji plošče Regeneration v angleškem jeziku, pod naslovom Love train.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.