Strah jo je bilo oboževalcev

Foto: Žurnal24
Bogata in razvajena dedinja Paris Hilton si je na Beverly Hillsu kupila dvorec, vreden dobrih šest milijonov dolarjev.
Oglej si celoten članek

Paris Hilton se bo preselila.

 
Šestindvajsetletnica, ki trenutno živi v najeti hiši na Malibuju, si je v predelu Mulholland privoščila dvorec, ki ima skoraj 700 kvadratnih metrov. "Domek" v mediteranskem slogu se ponaša s petimi spalnicami, kuhinjo za prave gurmane, vinsko kletjo in telovadnico.

Še pred nekaj dnevi pa ji je uspelo za dobre štiri milijone ameriških zelencev prodati svoje prejšnje domovanje, dvorec na hollywoodskih gričih, ki je imel "le" tri kopalnice, štiri spalnice, bazen, poseben predel za goste in pisarno.


Blondinka je pojasnila, da se je morala posloviti od svoje nekdanje hiše, saj jo je bilo strah vedno večjega števila moških oboževalcev, ki so dnevno drli pred njeno posestvo. "Težko se je preseliti, vendar je preveč ljudi vedelo, kje živim. Vsak dan je k meni prišlo 20 avtobusov nadležnih radovednežev. Moški z vsega sveta so prihajali do mene in pred vrati puščali svoje stvari. Bilo me je strah," je potožila dedinja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.