Magazin > VIP
2 ogledov

Strah jo je bilo oboževalcev

Žurnal24 main
Bogata in razvajena dedinja Paris Hilton si je na Beverly Hillsu kupila dvorec, vreden dobrih šest milijonov dolarjev.

Paris Hilton se bo preselila.

 
Šestindvajsetletnica, ki trenutno živi v najeti hiši na Malibuju, si je v predelu Mulholland privoščila dvorec, ki ima skoraj 700 kvadratnih metrov. "Domek" v mediteranskem slogu se ponaša s petimi spalnicami, kuhinjo za prave gurmane, vinsko kletjo in telovadnico.

Še pred nekaj dnevi pa ji je uspelo za dobre štiri milijone ameriških zelencev prodati svoje prejšnje domovanje, dvorec na hollywoodskih gričih, ki je imel "le" tri kopalnice, štiri spalnice, bazen, poseben predel za goste in pisarno.


Blondinka je pojasnila, da se je morala posloviti od svoje nekdanje hiše, saj jo je bilo strah vedno večjega števila moških oboževalcev, ki so dnevno drli pred njeno posestvo. "Težko se je preseliti, vendar je preveč ljudi vedelo, kje živim. Vsak dan je k meni prišlo 20 avtobusov nadležnih radovednežev. Moški z vsega sveta so prihajali do mene in pred vrati puščali svoje stvari. Bilo me je strah," je potožila dedinja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.