Strah: Tega si Diana ni upala vprašati kraljice

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Preveč jo je bilo strah ...
Oglej si celoten članek

Nekdanji kuhar na britanskem dvoru, Darren McGrady, je za kraljico kuhal 11 let, po Dianini ločitvi od Charlesa pa se je preselil v Kensingtonsko palačo in kuhal le še za lady Di.

Med njima se je stkalo tesno prijateljstvo. Kot je sedaj razkril, se je Diana, ko je še kuhal za Elizabeto II., mnogokrat po obrokih lačna pritihotapila v kuhinjo. Pred kraljico ji je bilo namreč preveč nerodno prositi za repete, pravi McGrady. "Preveč jo je bilo strah," je dejal.

V kuhinji sta se ob princesini najljubši sladici, crêpe soufflée, najraje pogovarjala o muzikalih. Fantom iz opere in Nesrečniki sta bila njena najljubša. 

McGrady je bil vedno zadolžen za kosila. Kraljici je moral vsak dan ponuditi dve sladici - crêpe soufflée je bil vedno na meniju, saj Diane ni želel razočarati. 

Spregovoril je tudi o princesinih težavah. Nekdanji kuhar pravi, da so v Netflixovi seriji Krona, ki govori o kraljevi družini, zelo natančno prikazali Dianin boj z bulimijo. "Bulimija? Zgodila se je. Princesa je imela težave," je dejal. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.