Stran od takšnega moškega

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Če je vaš moški takšen, z njim nikar pred oltar!
Oglej si celoten članek

Niste prepričani, ali je pravi za vas? Če počne stvari, ki so naštete v tem članku, ga dajte na čevelj, in to takoj!

1. Je kolerik, ki postane agresiven. Mnoge ženske menijo, da z agresivnim vedenjem, ni nič narobe, dokler se jih partner ne loti s pestmi. Verjemite, da ni normalno, če v jezi razbija stvari in vas zmerja. Ali res želite živeti v strahu?

2. Vara. Mnogim parom je uspelo zaceliti rane, ki jih je povzročila nezvestoba, večini pa žal ne. Bolečina, ki jo začuti nekdo, ki je izgubil vero v partnerja, je zelo velika in škodljiva, tudi zdravju. Moški, ki svoje potrebe postavlja pred vaše, vas ni vreden.

3. Ne prizna, da sta v zvezi. Če se z moškim videvate že več kot šest mesecev, a javno ne prizna, da je v zvezi, je z njim oziroma vajinim odnosom nekaj narobe. Ne iščite izgovorov. Če se zveza ne pomakne na višjo raven, ni vredna vašega truda.

4. Je odvisnik. Ljubljeni osebi je treba tudi v hudih časih stati ob strani. Imejte pa v mislih, da bo odvisnik, ki se ne želi zdraviti, naredil vse, da pride do svoje "robe“. Šel bo preko trupel, tudi vašega.

5. Je dober manipulator. Vas poskuša prepričati, da se nekaj ni zgodilo? Vam pravi, da je nekaj narobe z vašim spominom, da ste nekaj pozabili ali da ste nori? Takoj pospravite svoje ali njegove kovčke! Če boste vztrajali v zvezi s takšnim moškim, boste zagotovo pristali v psihiatrični bolnišnici. Uničil bo vašo psiho, samozavest in na koncu tudi zdravje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • mph
    09:32 1. Januar 2015.

    Poznam dva primera, ko bi zgoraj morali zamenjati "on" z "ona". Se strinjam drugače s tabo.

  • 18:02 29. December 2014.

    še enkrat je frigidna avtorica domišljijskega spisa Ir.K. spisla članek za pulitzerja... a zgoraj napisano res velja samo za moške? …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.