Magazin > Odnosi in prosti čas
6232 ogledov

Stran od takšnega moškega

ločitev Profimedias
Če je vaš moški takšen, z njim nikar pred oltar!

Niste prepričani, ali je pravi za vas? Če počne stvari, ki so naštete v tem članku, ga dajte na čevelj, in to takoj!

1. Je kolerik, ki postane agresiven. Mnoge ženske menijo, da z agresivnim vedenjem, ni nič narobe, dokler se jih partner ne loti s pestmi. Verjemite, da ni normalno, če v jezi razbija stvari in vas zmerja. Ali res želite živeti v strahu?

2. Vara. Mnogim parom je uspelo zaceliti rane, ki jih je povzročila nezvestoba, večini pa žal ne. Bolečina, ki jo začuti nekdo, ki je izgubil vero v partnerja, je zelo velika in škodljiva, tudi zdravju. Moški, ki svoje potrebe postavlja pred vaše, vas ni vreden.

3. Ne prizna, da sta v zvezi. Če se z moškim videvate že več kot šest mesecev, a javno ne prizna, da je v zvezi, je z njim oziroma vajinim odnosom nekaj narobe. Ne iščite izgovorov. Če se zveza ne pomakne na višjo raven, ni vredna vašega truda.

4. Je odvisnik. Ljubljeni osebi je treba tudi v hudih časih stati ob strani. Imejte pa v mislih, da bo odvisnik, ki se ne želi zdraviti, naredil vse, da pride do svoje "robe“. Šel bo preko trupel, tudi vašega.

5. Je dober manipulator. Vas poskuša prepričati, da se nekaj ni zgodilo? Vam pravi, da je nekaj narobe z vašim spominom, da ste nekaj pozabili ali da ste nori? Takoj pospravite svoje ali njegove kovčke! Če boste vztrajali v zvezi s takšnim moškim, boste zagotovo pristali v psihiatrični bolnišnici. Uničil bo vašo psiho, samozavest in na koncu tudi zdravje.

Komentarjev 2
  • mph 09:32 01.januar 2015.

    Poznam dva primera, ko bi zgoraj morali zamenjati "on" z "ona". Se strinjam drugače s tabo.

  • sasquatch 18:02 29.december 2014.

    še enkrat je frigidna avtorica domišljijskega spisa Ir.K. spisla članek za pulitzerja... a zgoraj napisano res velja samo za moške? sicer pa bi naslednji naslov lahko bil "stran od takšne ženske". imela boš za pisat pol leta vsak dan pod istim naslovom