Strašne posledice: Shirani manekenki govorili, da je videti fantastično

Foto: Instagram
Foto: Instagram
O svojem trpljenju je napisala knjigo.
Oglej si celoten članek

Kariera danes 29-letne Nemke Anne-Sophie Monrad iz Flensburga se je začela leta 2009, ko ji je bilo rosnih 18 let. Zelo hitro je osvojila modne brvi po vsem svetu. Delala je v New Yorku, Parizu in Berlinu … Vrata med top manekenke so ji bila na stežaj odprta, a za to je plačala visoko ceno. 

Vse se je začelo, ko je imela fotografiranje za znano nemško revijo. Fotograf jo je videl in brez besed zapusti prizorišče. Čez nekaj tednov je v reviji videla svojo naslednico in prišla do zaključka, da mora shujšati. Z blagoslovom svoje agencije je pri 181 centimetrih shirala na 53 kilogramov. Lepotica kar šest let ni imela menstruacije. Ko je to omenila svoji agenciji, so jo potolažili, da je to normalno in da so menstruacijo izgube tudi druge manekenke. 

Ne zamudi 4. dela šova JOONGLAA STAR!

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.