Superjunaška kronika moči

Foto: Kolosej
Foto: Kolosej
V ljubljanskem Koloseju si lahko ob 19. uri premierno ogledate znanstveno-fantastični triler/dramo Kronika (Chronicle).
Oglej si celoten članek

Andrew (Dane DeHaan), Matt (Alex Russell) in Steve (Michael B. Jordan) so najstniki kot vsi drugi – vsak od njih ima svoj značilen značaj in vsak od njih se spopada z znanimi izzivi, ki jih prinašajo srednja šola, nova prijateljstva in raziskovanje novih poti v njihovih nenehno spreminjajočih se življenjih. Nepopolni so, nespretni in nekoliko neprevidni. Lahko bi bili vi.

Obsedeni so z beleženjem dogodkov v svojih življenjih, pa naj bodo še tako vsakdanji ali, v njihovem primeru, nevsakdanji. Kajti Andrew, Matt in Steve so naleteli na nekaj, česar sami ne morejo dojeti.

Česar nihče ne more dojeti. Njihovo odkritje jim priskrbi neverjetne nadnaravne sposobnosti; če govorimo v stripovskem jeziku, fantje postanejo superjunaki. Toda ko začne eden od prijateljev izrabljati svojo moč, ga skušata druga dva ustaviti, kar v vrtincu uničevalnega kaosa na preizkušnjo postavi vse njihove vezi in čustva.

Za vstopnico boste odšteli 5,30 evra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.