Magazin > Film & Glasba & TV
17 ogledov

Superjunaška kronika moči

Kronika Kolosej
V ljubljanskem Koloseju si lahko ob 19. uri premierno ogledate znanstveno-fantastični triler/dramo Kronika (Chronicle).

Andrew (Dane DeHaan), Matt (Alex Russell) in Steve (Michael B. Jordan) so najstniki kot vsi drugi – vsak od njih ima svoj značilen značaj in vsak od njih se spopada z znanimi izzivi, ki jih prinašajo srednja šola, nova prijateljstva in raziskovanje novih poti v njihovih nenehno spreminjajočih se življenjih. Nepopolni so, nespretni in nekoliko neprevidni. Lahko bi bili vi.

Obsedeni so z beleženjem dogodkov v svojih življenjih, pa naj bodo še tako vsakdanji ali, v njihovem primeru, nevsakdanji. Kajti Andrew, Matt in Steve so naleteli na nekaj, česar sami ne morejo dojeti.

Česar nihče ne more dojeti. Njihovo odkritje jim priskrbi neverjetne nadnaravne sposobnosti; če govorimo v stripovskem jeziku, fantje postanejo superjunaki. Toda ko začne eden od prijateljev izrabljati svojo moč, ga skušata druga dva ustaviti, kar v vrtincu uničevalnega kaosa na preizkušnjo postavi vse njihove vezi in čustva.

Za vstopnico boste odšteli 5,30 evra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.