Suri bo ostala brez dizajnerskih oblačil

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Katie Holmes hoče po razhodu s Tomom Cruisom začeti znova, kar si želi tudi za Suri. Znebila se bo vseh otroških dizajnerskih oblačil in svoji hčerki kupila "normalno" garderobo.
Oglej si celoten članek

Draga oblačila, ki jih je Suri nosila še pred kratkim, je spodbujal Tom, Katie pa tega ni odobravala. Zdaj, ko je njunega zakona konec, pa je odločena, da se bo šestletnica začela oblačiti letom primerno, zato bo iz njene garderobe odstranila vsa dizajnerska oblačila. Surijina omara naj bi bila vredna kar tri milijone dolarjev, a Katie se na to ne ozira. Večino oblačil je dobila v dar od modnih oblikovalcev, a teh zvezdnica ne bo več sprejemala. "Katie že zavrača darila, poskrbela pa je tudi, da so Suri odstranili z vseh seznamov, ki prinašajo zastonj oblačila," je pojasnil vir.

Za to razvado je kriv predvsem Tom, ki je prepričan, da je treba otroka obravnavati kot odraslega, zaradi česar lahko počne, kar želi. "Surijino neprimerno oblačenje, ličenje in nošenje petk je bilo Tomovo maslo. Katie pa si zdaj želi, da bi se njena hčerka končno začela oblačiti normalno."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.