Magazin > Lepota & telo
25 ogledov

Suri bo ostala brez dizajnerskih oblačil

Katie Holmes, Suri Cruise FameFlynet
Katie Holmes hoče po razhodu s Tomom Cruisom začeti znova, kar si želi tudi za Suri. Znebila se bo vseh otroških dizajnerskih oblačil in svoji hčerki kupila "normalno" garderobo.

Draga oblačila, ki jih je Suri nosila še pred kratkim, je spodbujal Tom, Katie pa tega ni odobravala. Zdaj, ko je njunega zakona konec, pa je odločena, da se bo šestletnica začela oblačiti letom primerno, zato bo iz njene garderobe odstranila vsa dizajnerska oblačila. Surijina omara naj bi bila vredna kar tri milijone dolarjev, a Katie se na to ne ozira. Večino oblačil je dobila v dar od modnih oblikovalcev, a teh zvezdnica ne bo več sprejemala. "Katie že zavrača darila, poskrbela pa je tudi, da so Suri odstranili z vseh seznamov, ki prinašajo zastonj oblačila," je pojasnil vir.

Za to razvado je kriv predvsem Tom, ki je prepričan, da je treba otroka obravnavati kot odraslega, zaradi česar lahko počne, kar želi. "Surijino neprimerno oblačenje, ličenje in nošenje petk je bilo Tomovo maslo. Katie pa si zdaj želi, da bi se njena hčerka končno začela oblačiti normalno."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.