Magazin > VIP
28 ogledov

Bodo scientologi tudi Suri oprali možgane?

Katie Holmes, Suri Cruise FameFlynet
Člani scientološke cerkve naj bi po ločitvi Toma Cruisa in Nicole Kidman njuna otroka Isabello in Connorja z lažmi obrnili proti njuni mami. Bodo enako storili tudi s Suri?

Tom in Katie bosta prav kmalu začela bitko za skrbništvo nad hčerko Suri, a sodeč po preteklih dogodkih ima Katie slabe možnosti. Po besedah nekdanjega scientologa Martyja Rathbuna so se scientologi med Tomovo ločitvijo od Nicole močno trudili, da bi jo iztrgali iz življenja njunih otrok  Isabelle in Connorja. Rathbun trdi, da je na lastne oči videl, kako so jima dajali napačne informacije o njuni mami, med drugim so jima rekli, da je sociopatka. "To so jima govorili toliko časa, da sta v to začela verjeti tudi sama," je za ameriški časnik The Hollywood Reporter povedal Rathbun in dodal: "Namenoma so ju hoteli obrniti proti mami, govorili so jima stvari, ki niso bile resnične."

Rezultat tega je bil, da je Tom dobil polno skrbništvo nad Isabello in Connorjem, Isabella pa je šele pred kratkim obnovila svoj odnos z mamo. Končno je dojela, da ni takšna, kakršno so jo prikazovali scientologi, zato je popravila razmerje z njo. "Obožujem svojo mamo, super je," je dejala pred dnevi.

Poznavalci scientološke cerkve trdijo, da je zelo verjetno, da bodo enako hoteli storiti tudi s Suri, a Katie se bo po besedah prijateljev za svojo hčerko borila kot levinja.

Komentarjev 1
  • bojovi 20:44 06.julij 2012.

    Ampak mislim kaj pa policija dela? Zakaj ti psihopati niso nekje za rešetkami.