Magazin
17 ogledov

Harper Seven izrinila Suri Cruise

Harper Beckham
1/8
FameFlynet
Enoletna hčerka Victorie in Davida Beckhama je bila izglasovana za najbolj modno malčico na tem svetu.

Harper Seven, ki je včeraj upihnila prvo svečko, že uspešno sledi mami Victorii. Tako kot mama je tudi Harper ena najlepše oblečenih malčic, spletna stran My1stYears.com pa jo je postavila kar na modni prestol med zvezdniškimi otroki. Prvo mesto je še pred kratkim zasedala Suri Cruise, a ji je pet let mlajša Harper naslov hitro speljala. Prav tako je premagala tudi Beyoncéjino Blue Ivy Carter in Masona Disicka, sina Kourtney Kardashian, ki je tudi edini fantek, ki se je uvrstil med prvih top pet na seznamu najbolj modnih malčkov.

Da je prvo mesto zasedla prav Harper, ni nič čudnega, saj prva hčerka Victorie in Davida že od rojstva navdušuje z odlično izbrano garderobo. Tudi David se je pred kratkim pošalil, da ne more iti v pokoj, saj ima Harper predrag okus. Njena omara je namreč polna oblačil priznanih modnih oblikovalcev, med drugim se lahko pohvali s kosi Stella McCartney, Chloe in Bonpointa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.