Magazin > Lepota & telo
12 ogledov

Po hčerki poimenovala linijo torbic

Victoria Beckham
1/16
Žurnal24 main
Victoria Beckham se je na newyorškem tednu mode na poseben način poklonila svoji hčerkici Harper Seven. Poleg novih kreacij je namreč predstavila tudi linijo torbic, ki jih je poimenovala po njej.

Četica Victorijinih manekenk, ki se je sprehodila po modni brvi newyorškega tedna mode, ni navdušila le z novimi kreacijami, temveč tudi z linijo torbic. Te je Victoria poimenovala kar Harper, po svoji sedemmesečni hčerkici, ki že postaja modna ikona. Torbice so srednje velikosti, imajo kratek ročaj, spredaj pa jih krasita dva žepa z zlatimi detajli. Na voljo bodo v različnih barvah, a bo treba nanje še malo počakati, saj na prodajne police prihajajo šele avgusta. Za vse ljubiteljice torbic pa še obvestilo: za nakup harperke boste potrebovali tudi Beckhamovo denarnico, saj se cene gibljejo od 1.700 funtov (približno 2.000 evrov).

V galeriji si poleg harperk oglejte še nekaj utrinkov z modne revije, kjer je Victoria predstavila najnovejšo kolekcijo oblačil za jesen in zimo 2012/2013.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.