Suri je najlepše oblečena

Foto: Flynet Suri Cruise Foto: CWNY/Fame Pictures Suri Cruise Foto: Flynet/JLP Suri Cruise Foto: Flynet Suri Cruise Foto: Flynet Suri Cruise Foto: Flynet Suri Cruise Foto: Flynet Suri Cruise
Mala zvezdnica Suri Cruise je pristala na vrhu seznama najbolje oblečenih zvezdniških malčkov in za seboj pustila Harper Seven ter Lourdes Leon.
Oglej si celoten članek

Spletna stran My1stYears.com je sestavila seznam najbolj modnih zvezdniških otrok, na sam vrh pa se je povsem pričakovano zavihtela Suri Cruise. Petletna hčerka Toma Cruisa in Katie Holmes je tako premagala bratca in sestrico Harper Seven in Brooklyna Beckhama ter Madonnino hčerko Lourdes Leon.

"Suri ima za petletnico neverjeten okus za modo. Njeno omaro krasijo čudovite kreacije, ki si jih po besedah mame Katie izbira sama, kar je res presenetljivo," je povedal tiskovni predstavnik spletne strani in dodal, da ji je Harper Seven tik za petami. "Harper je bila stara komaj nekaj tednov, ko je že nosila dizajnerske oblekice. Z mamo Victorio se odlično dopolnjujeta in mislim, da bo mala Harper tako kot njena mama postala prava modna ikona. Ne smemo pozabiti niti na Beckhamove fante, ki imajo vsi odličen stil."

Beckhamovim sledi Madonnina najstniška hči Lourdes, ki je zasedla četrto mesto na lestvici najbolj modnih slavnih otrok, na seznamu pa sta se znašla tudi Kingston Rossdale, sin pevke Gwen Steffani, ter Zahara Jolie Pitt, posvojenka Brada in Angeline.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 23:04 18. Februar 2012.

    Sandalčki s petkami so res nujni za tako majhno punčko.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.