Magazin
22 ogledov

Suri je najlepše oblečena

Suri Cruise
1/7
Flynet
Mala zvezdnica Suri Cruise je pristala na vrhu seznama najbolje oblečenih zvezdniških malčkov in za seboj pustila Harper Seven ter Lourdes Leon.

Spletna stran My1stYears.com je sestavila seznam najbolj modnih zvezdniških otrok, na sam vrh pa se je povsem pričakovano zavihtela Suri Cruise. Petletna hčerka Toma Cruisa in Katie Holmes je tako premagala bratca in sestrico Harper Seven in Brooklyna Beckhama ter Madonnino hčerko Lourdes Leon.

"Suri ima za petletnico neverjeten okus za modo. Njeno omaro krasijo čudovite kreacije, ki si jih po besedah mame Katie izbira sama, kar je res presenetljivo," je povedal tiskovni predstavnik spletne strani in dodal, da ji je Harper Seven tik za petami. "Harper je bila stara komaj nekaj tednov, ko je že nosila dizajnerske oblekice. Z mamo Victorio se odlično dopolnjujeta in mislim, da bo mala Harper tako kot njena mama postala prava modna ikona. Ne smemo pozabiti niti na Beckhamove fante, ki imajo vsi odličen stil."

Beckhamovim sledi Madonnina najstniška hči Lourdes, ki je zasedla četrto mesto na lestvici najbolj modnih slavnih otrok, na seznamu pa sta se znašla tudi Kingston Rossdale, sin pevke Gwen Steffani, ter Zahara Jolie Pitt, posvojenka Brada in Angeline.

Komentarjev 1
  • primorka 23:04 18.februar 2012.

    Sandalčki s petkami so res nujni za tako majhno punčko.