Magazin
15 ogledov

Spoznajte največje zvezdniške razvajence

Lourdes Leon
1/12
AAR/Fame Pictures
Zvezdniki še kako radi zapravljajo za svoje otroke, a nekateri pri tem hudo pretiravajo. Preverite, čigavi otroci so največji razvajenci.

Blue Ivy

Hčerka Beyoncé in Jay-Z-ja je stara komaj teden dni, pa jo že na veliko razvajajo. Dojenčica je pred rojstvom dobila otroško sobo, ki meri nič manj kot 200 kvadratnih metrov, in 5.400 evrov vredno otroško kopalno kad, ki je posuta s 44.928 kristali Swarovski. Porodnišnico pa je zapustila kot prava zvezda, v zatemnjenem terenskem vozilu in v oblekici znamke Jean Paul Gaultier, ki stane 240 evrov. Njena sobica naj bi bila že opremljena s posteljico, ki se imenuje Pepelka in je menda vredna 20 tisoč dolarjev (približno 15 tisoč evrov), s stolom, okrašenim s Swarovski kristali, ki je vreden 15 tisoč dolarjev (približno 11 tisoč evrov), s 30 tisoč dolarjev (približno 23 tisoč evrov) vredno hišico za punčke in celo zbirko otroških knjig, ki jih je Blue Ivy podarila Oprah.

Lourdes Leon

Čeprav Madonna trdi, da ne razvaja svojih otrok, je svoji hčerki Lourdes za 11. rojstni dan podarila šesturno razvajanje v termah. Od takrat 15-letnica uživa v tedenskih manikirah, pedikurah in negi obraza. Ko pa je bila stara štiri leta, ji je mama kupovala obleke znamk Versace, Dolce & Gabbana in Jean Paul Gaultier v vrednosti 78 tisoč evrov.

Max in Emme Anthony

Dvojčka Jennifer Lopez in Marca Anthonyja pri svojih treh letih že redno prejemata masaže profesionalnih maserjev, igrata se z diamantnimi ropotuljicami, ves čas pa nanju budno pazijo varnostniki. Nič kaj skromna ni niti njuna otroška sobica, za opremo katere sta starša porabila kar 7.800 evrov. Vsak ima tudi svojo posteljico, vredno tisoč evrov, in previjalno mizico, vredno 1.400 evrov. J.Lo in Marc imata v sobici tudi vsak svoj gugalnik, ki stane 1.100 evrov.

Brooklyn Beckham

Najstarejši sin Davida in Victorie Beckham ima v sobi pravo zvezdnato nebo. Oče mu je namreč za 40 tisoč evrov kupil posebno prevleko za strop, ki daje občutek, da spiš pod pravimi zvezdami. A to ni vse. Z Victorio sta svojim fantom kupila hišico na drevesu, ki stane 15 tisoč evrov.

Kingston Rossdale

Starša Gwen Stefani in Gavin Rossdale sta svojemu sinu za četrti rojstni dan organizirala veliko zabavo za 11 tisoč evrov. Njegovi gostje so se lahko zabavali na napihljivem gradu, v družbi tropskih ptic, zabaval jih je tudi klovn z baloni in pravi superjunaki. Otroke so tudi porisali po obrazu, posladkali pa so se s sladkorno peno in limonado. Kingston je rojstni dan praznoval v družbi stotih prijateljev.

Shiloh Jolie-Pitt

Hčerka Brada in Angeline v primerjavi z drugimi zvezdniškimi otroki niti ni tako razvajena, a glede na to, da jo očka rad pelje po nakupih v Pariz, vsekakor spada v kategorijo zvezdniških razvajencev. Brad naj bi zanjo zapravil kar 7.700 evrov za dizajnerska oblačila.

Suri Cruise

Največja zvezda med slavnimi otroki ima pri svojih petih letih garderobo polno oblačil, narejenih po meri. Suri ima tudi svoj iPad in 23 tisoč evrov vreden otroški avtomobilček. Najbolj jo razvaja njena mama Katie Holmes, ki ji je pred kratkim kupila 660 evrov vredno Ferragamovo torbico in 490 evrov vredno obleko. Za božič pa si je petletnica zaželela diamantne uhane za 11 tisoč evrov, kolekcijo oblačil, ponija za 75 tisoč evrov in hlevček, ki ga poni seveda nujno potrebuje.

Justin Dior Combs

Sin P. Diddyja je za 16. rojstni dan od svojega očeta dobil 400 tisoč evrov vreden Maybachov avto in ček za 7.700 evrov. Zdi se, da je Justin pravi razvajenec, a danes 18-letni Justin je ves denar, ki mu ga je oče podaril, daroval v dobrodelne namene. Pohvalno!

Barron Trump

Sin naše Melanije in Donalda Trumpa, ki se razvajenosti ne more izogniti, je svoj peti rojstni dan praznoval v newyorškem muzeju vojaške in pomorske zgodovine. Njegova zabava je bila pilotsko obarvana, z njim pa se je zabavalo 25 prijateljev, ki so se lahko igrali v majhnih letalih. Malemu Trumpu so izdelali tudi torto v obliki Donaldovega novega letala.

Morrocan in Monroe Cannon

Razvajena dvojčka Mariah Carey še nista upihnila prve svečke in naj bi že imela preko 50 parov čevljev. Njuna otroška soba se razteza v celem nadstropju Mariahine vile v Beverly Hillsu, kjer imata lastno garderobo, ki je polna dragih otroških oblačil. Ne manjka niti ogromen televizor, vrhunski zvočni sistem in iPodi, ki so okrašeni z diamanti. Sobo pa krasi tudi rdeča žametna zofa, ki je nekoč pripadala Michaelu Jacksonu. Za razliko od drugih zvezdnikov Mariah odkrito priznava, da bosta njena otroka najbolj razvajena na svetu.

Zachary Jackson Levon Furnish-John

Sin Elton Johna in Davida Furnisha je star komaj eno leto in že ima lastno stanovanje v Los Angelesu, ki je vredno približno milijon evrov. V stanovanje se bo lahko vselil, ko bo postal polnoleten, z opremljanjem pa so začeli že zdaj. Elton in David sta namreč že najela arhitekta.

Skyler Berman

Sinček slavne modne oblikovalke Rachel Zoe še ni upihnil prve svečke, pa ima že več oblek kot marsikateri odrasel človek. Mama mu je namreč garderobo že napolnila z dizajnerskimi oblačili, med drugim tudi s celo kolekcijo čevljev Ralpha Laurena in Guccijevo usnjeno jakno. Mali Skyler ima tudi razkošno torbo za pleničke znamke Louis Vuitton, na kateri so izvezene celo njegove inicialke.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.