Suri med najbolje oblečenimi ženskami

Foto: Žurnal24 katie Price Foto: Žurnal24 luzer, carji in luzerji Foto: Žurnal24 Lady Gaga Foto: Žurnal24 car, carji in luzerji Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Blake Lively Foto: Žurnal24 Kate Moss Foto: Žurnal24 Katy Perry Foto: Žurnal24 Kesha Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Miley Cyrus, feb 2011 Foto: Žurnal24 Mischa Barton Foto: Žurnal24 Cheryl Cole Foto: Žurnal24 Paris Hilton Foto: Žurnal24 Taylor Momsen Foto: Žurnal24 Rihanna Foto: Žurnal24 4. Alexa Chung Foto: Žurnal24 Dannii Minogue Foto: Žurnal24 Kristen Stewart Foto: Žurnal24 Cheryl Cole Foto: Žurnal24 Emma Watson
Britanski Glamour je razglasil najbolje in najslabše oblečene ženske na svetu. Na seznamu je pristala tudi komaj petletna Suri Cruise.
Oglej si celoten članek

Britanski Glamour je razglasil najbolje in najslabše oblečene ženske na svetu. Prvo mesto najlepše oblečenih zaseda britanska igralka Emma Watson, ki je nedavno pustila študij na ameriški univerzi Brown. Med najlepše oblečene pa so bralci omenjene revije presenetljivo uvrstili tudi komaj petletno hčer igralcev Toma Cruisea in Katie Holmes, Suri.

Suri, ki se je uvrstila na 21. mesto najbolje oblečenih žensk, sicer pogosto nosi čevlje s peto in dizajnerske torbice različnih priznanih oblikovalcev, po mnenju urednikov Glamourja pa ima najbolj poželenja vredno garderobo v Hollywoodu.

Zmagovalka Emma je letos kreirala kolekcijo za modno hišo People Tree, sodelovala v kampanji znamke Burberry in postala obraz kozmetične hiše Lancôme.

Lanska zmagovalka, pevka Cheryl Cole, je letos zdrsnila na drugo mesto, pristala pa je tudi na petem mestu najslabše oblečenih žensk. Na obeh lestvicah se je znašla tudi pevka Rihanna. Na vrhu neslavne lestvice pa sta pristali starleta Katie Price in pevka Lady Gaga

Na spletni strani Glamour.co.uk je glasovalo več kot 15 tisoč bralcev revije.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.