Magazin > VIP
23 ogledov

Suri med najbolje oblečenimi ženskami

katie Price
1/22
Žurnal24 main
Britanski Glamour je razglasil najbolje in najslabše oblečene ženske na svetu. Na seznamu je pristala tudi komaj petletna Suri Cruise.

Britanski Glamour je razglasil najbolje in najslabše oblečene ženske na svetu. Prvo mesto najlepše oblečenih zaseda britanska igralka Emma Watson, ki je nedavno pustila študij na ameriški univerzi Brown. Med najlepše oblečene pa so bralci omenjene revije presenetljivo uvrstili tudi komaj petletno hčer igralcev Toma Cruisea in Katie Holmes, Suri.

Suri, ki se je uvrstila na 21. mesto najbolje oblečenih žensk, sicer pogosto nosi čevlje s peto in dizajnerske torbice različnih priznanih oblikovalcev, po mnenju urednikov Glamourja pa ima najbolj poželenja vredno garderobo v Hollywoodu.

Zmagovalka Emma je letos kreirala kolekcijo za modno hišo People Tree, sodelovala v kampanji znamke Burberry in postala obraz kozmetične hiše Lancôme.

Lanska zmagovalka, pevka Cheryl Cole, je letos zdrsnila na drugo mesto, pristala pa je tudi na petem mestu najslabše oblečenih žensk. Na obeh lestvicah se je znašla tudi pevka Rihanna. Na vrhu neslavne lestvice pa sta pristali starleta Katie Price in pevka Lady Gaga

Na spletni strani Glamour.co.uk je glasovalo več kot 15 tisoč bralcev revije.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.