Suri piše knjigo za otroke

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Ne samo, da zna Suri Cruise očitno pri svojih petih letih že brati in pisati, mala zvezdnica naj bi postala prava pisateljica, saj menda že piše knjigo.
Oglej si celoten članek

Neimenovani prijatelj Cruisovih je ameriškim medijem izdal, da ima mala Suri pravo pisateljsko žilico. Petletnica po njegovih besedah že piše prvo otroško knjigo, njena starša Katie in Tom pa sta nanjo tako ponosna, da sta se odločila, da bosta knjigo izdala, ko bo končana. "Suri je izjemno pametna za svoja leta. Ne samo, da piše knjigo, poskrbela bo tudi za ilustracije," je za ameriško revijo In Touch povedal vir in dodal, da jo starša popolnoma podpirata. "Tom in Kate nočeta pritiskati nanjo, a se zavedata, da je Suri pravi mali genij."

Vir je še razkril, da Suri še ni izbrala naslova, ve le, da piše zgodbo o deklici, ki živi v veliki hiši na Beverly Hillsu. Morda pa piše avtobiografijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.