Magazin > VIP
17 ogledov

Suri piše knjigo za otroke

Suri Cruise Flynet
Ne samo, da zna Suri Cruise očitno pri svojih petih letih že brati in pisati, mala zvezdnica naj bi postala prava pisateljica, saj menda že piše knjigo.

Neimenovani prijatelj Cruisovih je ameriškim medijem izdal, da ima mala Suri pravo pisateljsko žilico. Petletnica po njegovih besedah že piše prvo otroško knjigo, njena starša Katie in Tom pa sta nanjo tako ponosna, da sta se odločila, da bosta knjigo izdala, ko bo končana. "Suri je izjemno pametna za svoja leta. Ne samo, da piše knjigo, poskrbela bo tudi za ilustracije," je za ameriško revijo In Touch povedal vir in dodal, da jo starša popolnoma podpirata. "Tom in Kate nočeta pritiskati nanjo, a se zavedata, da je Suri pravi mali genij."

Vir je še razkril, da Suri še ni izbrala naslova, ve le, da piše zgodbo o deklici, ki živi v veliki hiši na Beverly Hillsu. Morda pa piše avtobiografijo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.