Susan Boyle objavila avtobiografijo

Foto: Žurnal24 (Foto: EPA)
Pred poldrugim letom je Škotinja Susan Boyle še pela po pubih, medtem je zaslovela po vsem svetu, zdaj pa je objavila že avtobiografijo.
Oglej si celoten članek

Knjiga je v četrtek izšla v Londonu, nosi naslov The Woman I was Born to be (Ženska, kot sem se rodila, da postanem, op. p.). V njej pevka popisuje vzpon od grdega račka in nepriljubljene šolarke do muk pod žarometi. Knjiga 49-letne pevke je izšla pri založbi Bantam Press. Že ta mesec bo dostopna v Nemčiji in kmalu tudi v obliki zvočne knjige.

Svetovno znana je postala, ko se je 11.aprila 2009 udeležila avdicije za nastop v tretji sezoni britanskega tekmovanja Britain's Got Talent. Občinstvo je bilo sprva do njenega preprostega videza porogljivo, vendar je presenetila vse s svojo izvedbo skladbe I dreamed a dream iz mjuzikla Les Misérables.

Čeprav je na tekmovanju zasedla drugo mesto, je v poldrugem letu prodala devet milijonov albumov. V tem času je Boylova doživela že tudi živčni zlom in večkrat omedlela. "Petje mi omogoča, da pobegnem od Susan Boyle, ki jo tako zelo oblegajo," je zapisala v knjigi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.