Magazin > VIP
15 ogledov

Susan Boyle objavila avtobiografijo

(Foto: EPA) Žurnal24 main
Pred poldrugim letom je Škotinja Susan Boyle še pela po pubih, medtem je zaslovela po vsem svetu, zdaj pa je objavila že avtobiografijo.

Knjiga je v četrtek izšla v Londonu, nosi naslov The Woman I was Born to be (Ženska, kot sem se rodila, da postanem, op. p.). V njej pevka popisuje vzpon od grdega račka in nepriljubljene šolarke do muk pod žarometi. Knjiga 49-letne pevke je izšla pri založbi Bantam Press. Že ta mesec bo dostopna v Nemčiji in kmalu tudi v obliki zvočne knjige.

Svetovno znana je postala, ko se je 11.aprila 2009 udeležila avdicije za nastop v tretji sezoni britanskega tekmovanja Britain's Got Talent. Občinstvo je bilo sprva do njenega preprostega videza porogljivo, vendar je presenetila vse s svojo izvedbo skladbe I dreamed a dream iz mjuzikla Les Misérables.

Čeprav je na tekmovanju zasedla drugo mesto, je v poldrugem letu prodala devet milijonov albumov. V tem času je Boylova doživela že tudi živčni zlom in večkrat omedlela. "Petje mi omogoča, da pobegnem od Susan Boyle, ki jo tako zelo oblegajo," je zapisala v knjigi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.