Susan Sarandon so silili v seks

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Ameriška igralka Susan Sarandon je v nedavnem intervjuju priznala, kako so jo obravnavali, ko je bila še mlada, neznana igralka.
Oglej si celoten članek

Susan se je težko prebila v svet Hollywooda. Da bi uspela, je vsak dan hodila na avdicije, kjer pa so jo tudi izkoriščali. V nedavnem intervjuju za revijo Elle je razkrila, kakšne izkušnje je kot 20-letnica imela s producenti. "Bila sem neznana in do mene so se obnašali kot da sem smet. Bili so odvratni."

Igralka, ki je letos dopolnila že 66 let, je še priznala, da so jo producenti silili v seks v zameno za vlogo. "Ko sem vstopila v prostor, me je nek moški dobesedno vrgel na mizo in z mene strgal obleke. Počutila sem se nemočno in grozno," je ob tem povedala zvezdnica.

A na srečo se je za Susan kmalu obrnilo na bolje, saj je postala ena najbolj cenjenih igralk onkraj luže. Prislužila si je oskarja, bila nominirana za pet emmyjev, njena bogata kariera pa se razteza čez štiri desetletja.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.