Magazin > VIP
9 ogledov

Susan Sarandon so silili v seks

Susan Sarandon FameFlynet
Ameriška igralka Susan Sarandon je v nedavnem intervjuju priznala, kako so jo obravnavali, ko je bila še mlada, neznana igralka.

Susan se je težko prebila v svet Hollywooda. Da bi uspela, je vsak dan hodila na avdicije, kjer pa so jo tudi izkoriščali. V nedavnem intervjuju za revijo Elle je razkrila, kakšne izkušnje je kot 20-letnica imela s producenti. "Bila sem neznana in do mene so se obnašali kot da sem smet. Bili so odvratni."

Igralka, ki je letos dopolnila že 66 let, je še priznala, da so jo producenti silili v seks v zameno za vlogo. "Ko sem vstopila v prostor, me je nek moški dobesedno vrgel na mizo in z mene strgal obleke. Počutila sem se nemočno in grozno," je ob tem povedala zvezdnica.

A na srečo se je za Susan kmalu obrnilo na bolje, saj je postala ena najbolj cenjenih igralk onkraj luže. Prislužila si je oskarja, bila nominirana za pet emmyjev, njena bogata kariera pa se razteza čez štiri desetletja.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.