Suzana pokleknila pred Saško

Foto: Žurnal24 Suzana Jakšič, Saška Lendero Foto: Žurnal24 Suzana Jakšič, Saška Lendero, Samanta Škrjanec Foto: Žurnal24 Suzana Jakšič, Saška Lendero, Samanta Škrjanec Foto: Žurnal24 Suzana Jakšič, rojstni dan Foto: Žurnal24 Suzana Jakšič, Saška Lendero Foto: Žurnal24 Suzana Jakšič, Samanta Škrjanec, Sandra Puhar Foto: Žurnal24 Stančka Šukalo, Miha Hercog Foto: Žurnal24 Samanta Škrjanec, Suzana Jakšič, Saška Smodej, Sandra Puhar Foto: Žurnal24 Samanta Škrjanec, Breda Krajnc, Suzana Jakšič, Saška Smodej Foto: Žurnal24 Stančka Šukalo, Suzana Jakšič Foto: Žurnal24 Saška Lendero Foto: Žurnal24 Suzana Jakšič, Samanta Škrjanec, Sandra Puhar Foto: Žurnal24 Suzana Jakšič, Samanta Škrjanec, Sandra Puhar
Suzana Jakšič je prejšnji teden s piknikom, ki so se ga udeležila tudi nekatera znana imena slovenske estrade, obeležila svoj osebni praznik.
Oglej si celoten članek

Udeleženka resničnostnih šovov Suzana Jakšič in velika ljubiteljica živali je 12. maja k svojim letom dodala še eno. Sprva je pogostitev ob osebnem prazniku načrtovala v nedeljo, 15. maja, a jo je bila zaradi slabega vremena prisiljena prestaviti na prejšnji ponedeljek.

Piknika, ki je sicer potekal v ožjem prijateljskem krogu, so se udeležila tudi nekatera imena iz sveta zabave.

Slavljenka se je najbolj razveselila pevke in bodoče voditeljice resničnostnega šova Ljubezen na seniku, Saške Lendero, s katero so jo presenetili ustvarjalci oddaje Ujemi sanje, s katero Jakšičeva sodeluje že kar nekaj časa.

Suzana je bila ob pogledu nanjo tako šokirana, da ji je dobesedno zmanjkalo tal pod nogami, saj je nesrečno padla in si ob tem odrgnila kolena.

"Saška je legenda slovenske glasbe in lepotica z vsemi atributi, ki jih potrebuje dobra pevka. Poznava se že nekaj časa, vendar še nisem imela te časti, da bi zapela samo meni osebno. Za to priložnost se ji iz srca zahvaljujem, čeprav sem ob njeni zdaj že ponarodeli skladbi Ne grem na kolena padla na kolena in si jih do krvi odrgnila … ampak bilo je vredno," nam je v smehu dejala Suzana.

Primorka, ki je svoje čare pred leti razkrila tudi v Playboyu, pa ostaja skrivnostna glede svojih let. Na vprašanje o tem, koliko pomladi šteje, nam je namreč odvrnila, da jih je ravno dopolnila 34. In po videzu sodeč, bi ji lahko še kakšno odšteli.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.