Magazin > VIP
125 ogledov

Suzana pokleknila pred Saško

Suzana Jakšič, Saška Lendero
1/13
Žurnal24 main
Suzana Jakšič je prejšnji teden s piknikom, ki so se ga udeležila tudi nekatera znana imena slovenske estrade, obeležila svoj osebni praznik.

Udeleženka resničnostnih šovov Suzana Jakšič in velika ljubiteljica živali je 12. maja k svojim letom dodala še eno. Sprva je pogostitev ob osebnem prazniku načrtovala v nedeljo, 15. maja, a jo je bila zaradi slabega vremena prisiljena prestaviti na prejšnji ponedeljek.

Piknika, ki je sicer potekal v ožjem prijateljskem krogu, so se udeležila tudi nekatera imena iz sveta zabave.

Slavljenka se je najbolj razveselila pevke in bodoče voditeljice resničnostnega šova Ljubezen na seniku, Saške Lendero, s katero so jo presenetili ustvarjalci oddaje Ujemi sanje, s katero Jakšičeva sodeluje že kar nekaj časa.

Suzana je bila ob pogledu nanjo tako šokirana, da ji je dobesedno zmanjkalo tal pod nogami, saj je nesrečno padla in si ob tem odrgnila kolena.

"Saška je legenda slovenske glasbe in lepotica z vsemi atributi, ki jih potrebuje dobra pevka. Poznava se že nekaj časa, vendar še nisem imela te časti, da bi zapela samo meni osebno. Za to priložnost se ji iz srca zahvaljujem, čeprav sem ob njeni zdaj že ponarodeli skladbi Ne grem na kolena padla na kolena in si jih do krvi odrgnila … ampak bilo je vredno," nam je v smehu dejala Suzana.

Primorka, ki je svoje čare pred leti razkrila tudi v Playboyu, pa ostaja skrivnostna glede svojih let. Na vprašanje o tem, koliko pomladi šteje, nam je namreč odvrnila, da jih je ravno dopolnila 34. In po videzu sodeč, bi ji lahko še kakšno odšteli.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.