Suzana živi v hotelu

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Suzana Jakšič se je iz primorskega stanovanja preselila v hotel na Ptuju.
Oglej si celoten članek

"Res je. Z oddajo Ujemi sanje veliko delam na štajerskem koncu, zato bi bilo nesmiselno, da bi se vsak dan vozila s Kopra. Ker sodelujemo z grofom Slavičem, ki je tudi lastnik hotela na Ptuju, lahko stanujem tukaj, da ne bo kakšne pomote, češ da si hotel plačujem sama," nam je Jakšičeva razložila o svojem luksuznem domovanju, kjer bo uživala do konca decembra, nato pa se vrača na Primorsko, ki jo zaradi vnukinje in milejših temperatur že zelo pogreša.

A bivanje v hotelu ima tudi svoje temačne plati: "Res se počutim kot princesa v gradu, saj je hotel opremljen v baročnem stilu. Na začetku me je bilo kar malo strah, saj kroži veliko zgodbic o duhovih iz tistega časa, poleg tega hotel še ni odprt za javnost, a sem se sedaj že čisto navadila." Sicer pa se je Suzana v Ptuj naravnost zaljubili in pravi, da je prekrasno mesto, z romantičnimi uličicami, po katerih pa se sprehaja sama, saj časa za ljubezen menda nima.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.