Magazin > VIP
297 ogledov

Suzana živi v hotelu

Suzana Jakšič Facebook
Suzana Jakšič se je iz primorskega stanovanja preselila v hotel na Ptuju.

"Res je. Z oddajo Ujemi sanje veliko delam na štajerskem koncu, zato bi bilo nesmiselno, da bi se vsak dan vozila s Kopra. Ker sodelujemo z grofom Slavičem, ki je tudi lastnik hotela na Ptuju, lahko stanujem tukaj, da ne bo kakšne pomote, češ da si hotel plačujem sama," nam je Jakšičeva razložila o svojem luksuznem domovanju, kjer bo uživala do konca decembra, nato pa se vrača na Primorsko, ki jo zaradi vnukinje in milejših temperatur že zelo pogreša.

A bivanje v hotelu ima tudi svoje temačne plati: "Res se počutim kot princesa v gradu, saj je hotel opremljen v baročnem stilu. Na začetku me je bilo kar malo strah, saj kroži veliko zgodbic o duhovih iz tistega časa, poleg tega hotel še ni odprt za javnost, a sem se sedaj že čisto navadila." Sicer pa se je Suzana v Ptuj naravnost zaljubili in pravi, da je prekrasno mesto, z romantičnimi uličicami, po katerih pa se sprehaja sama, saj časa za ljubezen menda nima.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.