Suzani Jakšič konkurenco dela ta vroča babica

Foto: Marko Delbello Ocepek
Foto: Marko Delbello Ocepek
Prihaja vroča babi Pika …
Oglej si celoten članek

Čeprav je naša resničnostna zvezdnica in voditeljica Suzana Jakšič dolgo veljala za najbolj vročo slovensko babico, ki je celo odložila krpice za Playboy, je tudi ona dobila konkurenco. To jesen smo lahko na Planet TV v šovu Vražje dame namreč spremljali 55-letno Piko Zrim, urednico portala citylife.si, modno navdušenko, ženo, mamo in babico, ki ima kar tri vnuke. 

Foto: G. K. Suzana Jakšič

Pika pa vsekakor ni osivela babica s predpasnikom, ampak precej moderna verzija "stare" mame. S svojim vnukom celo rolka in drifta s kolesom, da ne govorimo o njeni postavi, saj se zlahka kosa celo z dvajset let mlajšimi. Temnolaska namreč rada poudari svoje ženske čare in jih zapakira v nepozabne modne kombinacije, ki ji občudujejo celo dvajsetletnice.

Pred kratkim je tudi brez dlake na jeziku spregovorila o operaciji oprsja, le da si Pika oprsja ni povečala, ampak zmanjšala. Iskrena pa je tudi o svojem ljubezenskem razmerju. S soprogom Jankom, za katerega pravi, da je najboljši človek na svetu, sta v zvezi že 20 let, od tega 13 let poročena. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.