Magazin > VIP
10384 ogledov

Suzani Jakšič konkurenco dela ta vroča babica

vražje dame, pika zrim Marko Delbello Ocepek
Prihaja vroča babi Pika …

Čeprav je naša resničnostna zvezdnica in voditeljica Suzana Jakšič dolgo veljala za najbolj vročo slovensko babico, ki je celo odložila krpice za Playboy, je tudi ona dobila konkurenco. To jesen smo lahko na Planet TV v šovu Vražje dame namreč spremljali 55-letno Piko Zrim, urednico portala citylife.si, modno navdušenko, ženo, mamo in babico, ki ima kar tri vnuke. 

Suzana Jakšič | Avtor: G. K. G. K.

Pika pa vsekakor ni osivela babica s predpasnikom, ampak precej moderna verzija "stare" mame. S svojim vnukom celo rolka in drifta s kolesom, da ne govorimo o njeni postavi, saj se zlahka kosa celo z dvajset let mlajšimi. Temnolaska namreč rada poudari svoje ženske čare in jih zapakira v nepozabne modne kombinacije, ki ji občudujejo celo dvajsetletnice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PIKA ZRIM (@pika_zrim)

Pred kratkim je tudi brez dlake na jeziku spregovorila o operaciji oprsja, le da si Pika oprsja ni povečala, ampak zmanjšala. Iskrena pa je tudi o svojem ljubezenskem razmerju. S soprogom Jankom, za katerega pravi, da je najboljši človek na svetu, sta v zvezi že 20 let, od tega 13 let poročena. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PIKA ZRIM (@pika_zrim)

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.