Magazin > VIP
25283 ogledov

Ta znana Slovenka je prepričana, da vas mož vara

suzana jakšič Facebook
Naša resničnostna zvezdnica si o moških misli tole ...

Ste poročene in prepričane, da vaš mož pa res nikoli ni in ne bo zalival tujih vrtičkov? Napaka, je prepričana najbolj vroča slovenska babica Suzana Jakšič"Moški so na nek način vedno otroci in me njihove mame. Mamam ni treba biti zvest, zato tudi niso. Moški varajo vsak dan, če bi le imeli možnost, če ne drugače, pa le v mislih. Ker takšne jih je narava naredila in je na nek način to razumljivo. Tista, ki misli, da njen ne bi, se zelo moti. Prilika pač dela tatu. Pa nič hudega, tako pač je, le sprijaznit se je treba s tem. Zvestoba je ženskega spola, lahko jo še pripišemo edino še živalim. Zato polagam na srce ženam, naj skrbijo za svoje može, predvsem na področju spolnosti ter zadovoljijo njihove, še tako čudne želje in potrebe. Če ne, jih bodo druge, brez dvoma. Ker seks je sveta vladar, ne pa denar," je prepričana Suzana.

Čutna zvezdnica, ki meša glave številnim moškim, pa ima zelo dober razlog, da na ljubezen in moške ne gleda ravno optimistično. "Na čustvenem področju ni pri meni nobene spremembe že vrsto let. Po moji dolgoletni, zelo stresni vezi s poročenim moškim, ki je pustila posledice in ubila kakršnokoli željo po novem partnerstvu. Samska sem zelo zadovoljna, ne želim si veze, ker mi je vnaprej znan potek dogajanja in predvidljiv zaključek, prej ali slej,"  še dodaja. Se strinjate?

 

Komentarjev 5
  • TistoPravo 13:54 05.januar 2018.

    Klub slovenskih podivjank se pridno povečuje...Helenca, Mirelca, Suzanca...hahaha, tiktak tika taka

  • Snežinko 13:41 05.januar 2018.

    Spoštovana avtorica Ana: kjer hudiča ste pobrali, da je ta ženska ZVEZDNICA? HALO? A zdaj je že vsak, ki se pojavi na TV zvedznik? Prosim lepo... ne se še bolj smešit.. že tako hodim na žurnal članke brat izključno zato, ...prikaži več, da se malo nasmejem in sprostim ob neumnostih, ki jih pišete...

  • Kojak 12:35 05.januar 2018.

    Pička glupa... ne sodi drugih po svoji odprtini! Pri nas v službi se na vsaki zabavi dol dajejo tako poročeni moški kot POROČENE ženske.

Sorodne novice