Magazin > VIP
759 ogledov

"Obljubljal je, da se bo ločil, in se ni"

Top 4 Suzana Jakšič Doris Kordić
Suzana Jakšič je z nami spregovorila o dolgoletni zvezi, ki jo je imela s poročenim moškim.

O udeleženki več resničnostnih šovov Suzani Jakšič se te dni piše zaradi dolgoletne zveze s poročenim moškim, kar je na eni od spletnih strani pred kratkim omenil pisec erotičnih romanov Brane Kastelic. Suzana je o tem sicer pisala že v svoji knjigi, nam pa je razkrila, da je zato izgubila zaupanje v moške.

"Najprej sva bila v ne preveč resni zvezi, potem pa se je to spremenilo, več časa sva preživela skupaj in so se pojavila čustva. Obljubljal je, da se bo ločil, in se ni, jaz pa sem čakala in čakala," pravi Suzana in dodaja: "Lahko rečem, da sem čakala pet let, potem pa sem ga pustila. To je na meni pustilo kar nekaj posledic, nimam več zaupanja v moške in od takrat sem sama."

Suzana je v zvezi vztrajala kar 16 let in bi se danes odločila precej drugače, če bi vedela, kako se bo na koncu razpletlo. "To je kar dolga doba, saj bi si lahko človek v tem času ustvaril drugo družino, imel še enega otroka. Potem pa si kar naenkrat že v določenih letih, ko si več ne ustvarjaš nove družine," je pojasnila.

Zdaj doma noče moškega

Zaradi te izkušnje si je o moških ustvarila drugačno mnenje, vse je začela metati v isti koš, a se zaveda, da s tem morda številnim dela krivico. "To ni prav, a tako pač je, takšni občutki ti ostanejo." Zato je danes povsem srečna sama s sabo. "Imam vse, kar potrebujem od moškega, in ne potrebujem tega, da ga imam doma, da mu perem in ga vzdržujem. Svoje poslanstvo sem v življenju naredila, imam hčerko in vnukinjo in ne potrebujem nekoga doma, da mi leži na kavču. Bom kar sama ležala," je še povedala v smehu.

Komentarjev 14
  • zic 19:18 13.februar 2014.

    kura kurasta

  • patron 19:42 12.februar 2014.

    Suza Jahić, preber komentarje in se skrij v mišjo luknjo.......

  • wingspan15 14:46 12.februar 2014.

    Da rabiš 16 let, da te razsvetli, da se od žene ne bo nikoli ločil, moreš res posedovati IQ čevlja. Vsaj tiho bi bila, ne da se še hvali v medijih s tem.