Magazin > VIP
928 ogledov

"O, fuj ... Neobrite še pogledat ne morem"

Suzana Jakšič G. K.
Suzana Jakšič, ena najbolj vročih slovenskih babic in kraljica resničnostnih šovov, ki s svojimi spletnimi prijatelji pogosto deli iskrene poglede na življenje, je na Facebooku razkrila: "Js se brijem že od srednje šole ... pa takrat se nobena še ni."

Suzanine izjave so se tokrat navezovale na članek, ki je bil objavljen na naši spletni strani, Tega zdravniškega svarila moški ne bodo veseli, v katerem smo pisali o tem, da britje intimnih predelov škoduje zdravju. "Ni logična razlaga ... v dlakah se bakterije še dlje zadržujejo ... o, fuj ... neobrite še pogledat ne morem, kaj šele kaj drugega,“ pravi vroča babi, ki ji gredo neobrite resnično v nos oziroma ne.

"Se strinjam ... meni je to neki tako ogabnega, da ne vem kako bi preživela, če bi morala spat s kosmatim moškim, vsak dan bi menjala rjuhe, čistla kopalnico, sesala, posebej prala njegovo perilo ... fuj," je med drugim še zapisala. V debato o sramnih dlakah se je namreč vključilo lepo število njenih prijateljev. Precej nazorno pa je komentirala tudi spolni akt: "Ma čaki, bakterije ti moški direktno v nožnico sam vstavi ... to je prvo ... drugo, če se te bakterije, ki so žive in se premikajo, ravno tako z dlake grejo v nožnico, sam 5 minut kasneje ... o fuj."

 Hmmm, nas je kar malo minilo do seksa, pa vas?