Magazin > Film & Glasba & TV
10143 ogledov

Tako na Kmetiji ravnajo z živalmi: "Sramota in ogabnost"

kmetija_2019 POP TV
Suzana Jakšič, stara znanka resničnostnih šovov in velika zagovornica živali, je javno okarala tekmovalce resničnostnega šova.

"Letošnja Kmetija … dogajanje odlično, primerno udeležencem in šovu, vendar, zelo žalostna in ogorčena sem nad ravnanjem z živalmi … Na vsaki kmetiji je prvenstveno treba poskrbet za živali, ne kot le "stroje" za izdelke, pač pa s srcem, kot živemu bitju, od katerega imamo celo korist, ampak srce je treba imeti in vsaj malo čutnosti. Metanje in podajanje žabice en v drugega? Krave in mali pujski sredi avgusta brez vode??? Tanja predlaga lov pujskov po svinjaku kot trening pred areno, da se vsi prestrašeni stiskajo v kotu? Kozica Žuža tava sama in cel dan nihče ne opazi, da ima pismo okrog vratu, ker jo nihče ne pogleda??? Denis grdo zapodi malega mucka, verjetno bi ga kar brcnil, če ne bi bilo kamere, ko jih je prišel obiskat. Sramota in ogabnost vseh skupaj, brez izjeme … nimam besed," je zapisala Jakšičeva.

suzana jakšič | Avtor: Facebook Facebook

Da tekmovalci za živali ne skrbijo tako, kot bi bilo treba, je že opazila tudi gospodarica Nada. Vzrojila je nad tem, da živali nimajo vode in da jim nihče ni počistil življenjskega okolja.

POP TV se je zavil v molk.

Komentarjev 7
  • sam50 16:34 27.oktober 2019.

    Ravno zaradi tega,ker ta kmetija ni namenjena stvarnemu kmetovanju oziroma ni niti njen slab približek,bi morali že na račun zaščite živali strogo prepovedati snemanje takšnih bedarij...

  • smejka 15:34 27.oktober 2019.

    Najprej dobro udarit finančno POP TV, takoj zatem oglobit še tekmovalce in prepoved snemanja te in podobnih oddaj.

  • drecos123456789 10:14 27.oktober 2019.

    ta sov je ena velika bedarija, pop tv je je sam gnar in nič drugega, briga jih za kulturo in zivali

Sorodne novice