Magazin > VIP
7127 ogledov

Tako lepa je sestra Suzane Jakšič

suzana jakšič Facebook
Ena naših najbolj vročih resničnostnih zvezdnic Suzana Jakšič ima zelo seksi mlajšo sestro, ki je doslej ni izpostavljala javnosti.

Suzana Jakšič je prejšnji teden praznovala pol stoletja in ob tej priložnosti objavila fotografijo z ožjimi družinskimi člani. Videti je, da so vsa dekleta mladostne gene podedovale po njeni mami, ki jih šteje že čez sedemdeset, a bi ji prisodili vsaj desetletje manj. Je pa na fotografiji razkrila še en skriti adut družine Jakšič, to je njena šest let mlajša sestra Alenka (druga z desne), ki je prav tako vroča. Temnolaska je mamica dveh že najstniških otrok, ima namreč hčerko in sina, in je srečno poročena. Tako da, fantje, nikar Suzane ne cukajte za sestrino številko. Žal iz te moke ne bo kruha!

Suzana Jakšič | Avtor: Facebook Facebook

 

 

 

Komentarjev 4
  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 17:26 04.junij 2018.

    Kdo pa je to Suzana Jakšić??

  • Lovebites 08:25 04.junij 2018.

    Ancka,homoseksualna nagnjenja ti pa res nabijajo.Drugega ne znas kot pisat o dejansko grdih wanna be starletah,lepe,krasne,cudovite so le tebi.In nehaj ze enkrat promovirat tole prostitutko.Zakaj ne pises o tem,kako si sluzi denar?Da se ze dolga leta prodaja,ker ni sposobna za ...prikaži več nobeno sluzbo?Raziskovalno novinarstvo ti ne bi skodilo .Najlazje je spacat nek zmazek,pripopat sliko in poklicat tole prostitutko,da ves,kaj napisat.Za posrat in kozlat

Sorodne novice