Švedska policija išče plišastega medvedka

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Stockholmska policija je na svoji uradni Facebook strani objavila oglas, v katerem iščejo pogrešano plišasto igračko.
Oglej si celoten članek

Stockholmska policija se je odločila priskočiti na pomoč deklici, ki je ostala brez svojega plišastega prijatelja. Tyra Blomqvist je namreč izgubila svojega plišastega medvedka, kar pa jo je tako prizadelo, da je njena mama Kristin po mestu sprožila iskalno akcijo, v kateri poziva najditelja, naj ga vrne. Slika plišaste igrače je zatem zašla tudi na Facebook, eden izmed stockholmskih policistov pa se jo je odločil deliti z drugimi tudi na uradni strani policije s pozivom, naj ga najditelj prinese na najbližjo policijsko postajo. "Pomagajmo Tyri, da dobi svojega prijatelja nazaj," piše na njihovi strani.

To dejanje je sicer spodbudilo zgražanje določenih uporabnikov Facebooka, češ da policija na tovrsten način izgublja čas, vendar je neki inšpektor pojasnil: "Oglas je delil kolega izven delovnega časa, tako da nas ta akcija ne stane ne denarja ne časa," je zapisal.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.