Magazin > Bizarno
25 ogledov

Švedska policija išče plišastega medvedka

Policija išče plišastega medvedka Facebook
Stockholmska policija je na svoji uradni Facebook strani objavila oglas, v katerem iščejo pogrešano plišasto igračko.

Stockholmska policija se je odločila priskočiti na pomoč deklici, ki je ostala brez svojega plišastega prijatelja. Tyra Blomqvist je namreč izgubila svojega plišastega medvedka, kar pa jo je tako prizadelo, da je njena mama Kristin po mestu sprožila iskalno akcijo, v kateri poziva najditelja, naj ga vrne. Slika plišaste igrače je zatem zašla tudi na Facebook, eden izmed stockholmskih policistov pa se jo je odločil deliti z drugimi tudi na uradni strani policije s pozivom, naj ga najditelj prinese na najbližjo policijsko postajo. "Pomagajmo Tyri, da dobi svojega prijatelja nazaj," piše na njihovi strani.

To dejanje je sicer spodbudilo zgražanje določenih uporabnikov Facebooka, češ da policija na tovrsten način izgublja čas, vendar je neki inšpektor pojasnil: "Oglas je delil kolega izven delovnega časa, tako da nas ta akcija ne stane ne denarja ne časa," je zapisal.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.