Svetovalec v krempljih mafije

Legendarni režiser Ridley Scott in dobitnik nagrade Pulitzer Cormac McCarthy, avtor uspešnice Ni prostora za starce in Cesta, sta združila moči v trilerju Svetovalec (The Counselor) z vrhunsko igralsko zasedbo.
Oglej si celoten članek

Film prikazuje uglednega odvetnika, ki se spogleduje z narkodružbo. Vse skupaj pa pobegne vsakršnemu nadzoru. V filmu, ki v slovenske kinematografe prihaja 14. novembra, igrajo največje filmske zvezde – Brad Pitt, Michael Fassbender, Penélope Cruz, Cameron Diaz, Javier Bardem, Goran Visnjić in drugi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.