Ta astrološka znamenja se starajo kot vino

Foto: Pexels
Foto: Pexels
Nekaterim leta ne pridejo do živega.
Oglej si celoten članek

Pripadniki teh štirih astroloških znamenj z leti postanejo vse bolj privlačni – tudi zato, ker se zavedajo, da ni pomembna le zunanja lepota ...

Dvojčka

Foto: Profimedia Naomi Campbell
Osebe, ki so rojene v tem znamenju, so v mladosti zadržane, njihova plašnost pa z leti izginja. Starejši, kot so, bolj pokajo od samozavesti, zaradi česar so tudi bolj privlačni. Dvojčki radi potujejo. V tujini nabirajo nove izkušnje in znanja in izžarevajo prav posebno voljo do življenja. To se vidi tudi na njihovem obrazu ...

Devica

Foto: Profimedia salma hayek

Najstniške device so neopazne, introvertirane in pazljive. Svoje potrebe in sebe pogosto postavljajo na stranski tir, ker želijo ugajati. Z vsako novo svečko na torti pa na dan vse bolj prihajaja njihov pravi značaj. Vedo, da je inteligenca izjemno privlačna, kar izkoriščajo v svoj prid. Njihov um je oster in analitičen, zaradi česar znajo vsakega oviti okoli prsta.

Oven

Foto: Profimedia Reese Witherspoon

Ovni obožujejo pustolovščine in kar žarijo od samozavesti. Z leti se malo umirijo, kar pa njihovi privlačnosti prav nič ne škodi. Ravno nasprotno – njihov šarm in notranja lepota postaneta še bolj očitna. Z leti postanejo tudi vse bolj iskreni in odprti, zaradi česar so še bolj privlačni.

Levi

Foto: Profimedia jennifer lopez

Levi se radi kopajo v pozornosti, saj se zavedajo, da se jim ni mogoče upreti. Okolica je od njihove zunanje in notranje lepote očarana … To ni naključje. Levi vlagajo vase in v svoj videz, a tudi v svoje počutje. Njihova osebnost z leti postane vse močnejša, kar ne ostane neopaženo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.