Magazin > Odnosi in prosti čas
13535 ogledov

Ta astrološka znamenja se starajo kot vino

Lepotica Pexels
Nekaterim leta ne pridejo do živega.

Pripadniki teh štirih astroloških znamenj z leti postanejo vse bolj privlačni – tudi zato, ker se zavedajo, da ni pomembna le zunanja lepota ...

Dvojčka

Naomi Campbell | Avtor: Profimedia Profimedia

Osebe, ki so rojene v tem znamenju, so v mladosti zadržane, njihova plašnost pa z leti izginja. Starejši, kot so, bolj pokajo od samozavesti, zaradi česar so tudi bolj privlačni. Dvojčki radi potujejo. V tujini nabirajo nove izkušnje in znanja in izžarevajo prav posebno voljo do življenja. To se vidi tudi na njihovem obrazu ...

Devica

salma hayek | Avtor: Profimedia Profimedia

Najstniške device so neopazne, introvertirane in pazljive. Svoje potrebe in sebe pogosto postavljajo na stranski tir, ker želijo ugajati. Z vsako novo svečko na torti pa na dan vse bolj prihajaja njihov pravi značaj. Vedo, da je inteligenca izjemno privlačna, kar izkoriščajo v svoj prid. Njihov um je oster in analitičen, zaradi česar znajo vsakega oviti okoli prsta.

Oven

Reese Witherspoon | Avtor: Profimedia Profimedia

Ovni obožujejo pustolovščine in kar žarijo od samozavesti. Z leti se malo umirijo, kar pa njihovi privlačnosti prav nič ne škodi. Ravno nasprotno – njihov šarm in notranja lepota postaneta še bolj očitna. Z leti postanejo tudi vse bolj iskreni in odprti, zaradi česar so še bolj privlačni.

Levi

jennifer lopez | Avtor: Profimedia Profimedia

Levi se radi kopajo v pozornosti, saj se zavedajo, da se jim ni mogoče upreti. Okolica je od njihove zunanje in notranje lepote očarana … To ni naključje. Levi vlagajo vase in v svoj videz, a tudi v svoje počutje. Njihova osebnost z leti postane vse močnejša, kar ne ostane neopaženo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.