Ta astrološka znamenja živijo najdlje

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Ste med tistimi, ki jim je v zvezdah zapisano, da bodo živeli dolgo in zdravo življenje?
Oglej si celoten članek

Po rezultatih nedavne študije, visoko starost najpogosteje doživijo ljudje, ki so rojeni v znamenju raka, sledijo pa jim ovni in device. 

Raki so znani po tem, da se držijo načel zdravega načina življenja, da bi čim več časa preživeli s svojimi bližnjimi in skrbeli za njih. Raki so namreč zelo zelo družinsko naravnani. Nežnost, pozornost in ljubezen, ki jo sejejo okoli sebe, jih osrečuje in izpopolnjuje. In srečen človek je tudi veliko bolj zdrav človek. 

Tudi urejene device skrbijo za svoje zdravje, pazijo na zdravo prehrano in fizično aktivnost. Poleg tega so zelo umirjene in ne podležejo hitro stresu, kar vsekakor doprinese h kvaliteti življenja. Device so tudi pristne in nepreračunljive in ravno te življenjski nadzori jim pomagajo, da ne zadržujejo negativnih čustev, ki bi jih žrle od znotraj, kar je zelo pomembno za zdravo telo in duha. 

Medtem ko strastni ovni nimajo kakšnega posebnega recepta, želijo si le čim dlje uživati v življenju. Ovni so tudi neposredni, spontani in optimistični, ker ne zadržujejo zamer, življenje zajemajo s polno žlico in so vedno polni upanja, to zelo dobro vpliva tudi na njihovo zdravje in počutje. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:36 18. November 2020.

    Kaj bi brez žurnala, men se bi zmešal...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.