Magazin > VIP
23759 ogledov

Ta astrološka znamenja živijo najdlje

Upokojenci Profimedia
Ste med tistimi, ki jim je v zvezdah zapisano, da bodo živeli dolgo in zdravo življenje?

Po rezultatih nedavne študije, visoko starost najpogosteje doživijo ljudje, ki so rojeni v znamenju raka, sledijo pa jim ovni in device. 

Raki so znani po tem, da se držijo načel zdravega načina življenja, da bi čim več časa preživeli s svojimi bližnjimi in skrbeli za njih. Raki so namreč zelo zelo družinsko naravnani. Nežnost, pozornost in ljubezen, ki jo sejejo okoli sebe, jih osrečuje in izpopolnjuje. In srečen človek je tudi veliko bolj zdrav človek. 

Tudi urejene device skrbijo za svoje zdravje, pazijo na zdravo prehrano in fizično aktivnost. Poleg tega so zelo umirjene in ne podležejo hitro stresu, kar vsekakor doprinese h kvaliteti življenja. Device so tudi pristne in nepreračunljive in ravno te življenjski nadzori jim pomagajo, da ne zadržujejo negativnih čustev, ki bi jih žrle od znotraj, kar je zelo pomembno za zdravo telo in duha. 

Medtem ko strastni ovni nimajo kakšnega posebnega recepta, želijo si le čim dlje uživati v življenju. Ovni so tudi neposredni, spontani in optimistični, ker ne zadržujejo zamer, življenje zajemajo s polno žlico in so vedno polni upanja, to zelo dobro vpliva tudi na njihovo zdravje in počutje. 

 
Komentarjev 1
  • Janez Mušič 09:36 18.november 2020.

    Kaj bi brez žurnala, men se bi zmešal...