Magazin > Horoskop in Numerologija
9474 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 11. novembra 2020

horoskop, astrologija Profimedia
Ribi, na uho boste ujeli zaskrbljujoče informacije glede službe.

OVEN
Splošno: 

Kar ste doslej sanjali, boste danes lahko uresničili. Še drugim boste lahko za zgled, kako je z dobro voljo mogoče marsikaj. Imeli boste ugoden vpliv okoliščin in iz vsake najmanjše priložnosti boste sposobni iztržiti kar največ.

Ljubezen
Vezani boste z današnjim dnem zelo zadovoljni, zato boste nocoj tudi bolj romantični, kot pa ste običajno. Partnerski odnosi bodo preprosto odlični. Tisti, ki še niste v razmerju, pa boste danes polni načrtov za prihodnost. 

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 4

BIK
Splošno: 

Potrebovali boste nasvet ali idejo. To je pravzaprav vse, kar vam še manjka in nato boste v kratkem lahko začeli nekaj zelo pozitivnega: Danes je predvsem pomembno, da ne boste prehitro pričakovali rezultatov in da vas slučajno ne zapusti vztrajnost, ko bi jo najbolj potrebovali.

Ljubezen
Vezani ne razmišljajte o tem, kaj ste si želeli pred kratkim, ko je bilo vse drugače. Zdaj se morate sprijazniti s tem, kar imate. Samski se boste odločili za nekaj novih načrtov v zvezi z nekom, ki vam je izredno naklonjen, saj čutite, da vas resnično podpira. 

Ljubezen: 5
Služba: 2
Zdravje: 3

DVOJČKA
Splošno: 

Morda vas bodo zmotile slabe sanje ali pa niti ne boste vedeli, zakaj se bo vaš dan začel brez prave energije. Če ste si zapomnili sanje, si jih nekam zapišite, ker vam skušajo nekaj sporočiti preko simbolov. V vsakem primeru pa se bo vaše razpoloženje že pred poldnevom povsem bistveno popravilo.

Ljubezen
Pred vezanimi je miren dan, ko se ne boste prav nič naprezali, vaše ljubezensko življenje pa bo kljub temu cvetelo. Tudi samski danes ne boste imeli posebnih težav. Morda boste celo našli pravo besedo v pravi situaciji in is pri nekom pridobili precej ljubezenskih točk!
 
Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6


RAK
Splošno: 

Danes boste bolj disciplinirani in organizirani kot običajno. Vse obveznosti vam bodo šle odlično od rok, prav tako boste spretni v komunikaciji. Izkoristite ugoden vpliv in uredite manjše zaplete in nesporazume, ki so se nabrali v zadnjih dneh.

Ljubezen
Samski se nocoj pripravite na nadaljevanje pomembne zgodbe. Vse skupaj se bo zgodilo nepričakovano, zato vam bo še toliko bolj všeč. Vezani boste nadaljevali z izpopolnjevanjem vašega razmerja. Prihajajo rezultati, ki vas zagotovo ne bodo razočarali.

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 6

LEV
Splošno: 

Horoskop vam za danes odsvetuje pretirano vztrajnost. Že tako bo okolica dokaj slabo reagirala na vaše zahteve, s trmo pa bi vse le še poslabšali. Težko boste tiho in malenkostim boste pripisovali prevelik pomen.

Ljubezen
Na čustvenem področju boste prevzeli vajeti v svoje roke in končno dosegli napredek. Ovire, ki so se vam zadnje dni zdele nepremagljive, bodo danes za vas komaj vredne omembe.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 6

DEVICA
Splošno: 

Urejali boste formalnosti v zvezi z denarjem. Morda boste morali prebrati pogodbo, ponudbo ali pa boste naleteli na informacije, ki bodo pripomogle k izboljšanju vašega finančnega stanja. Odpira se vam ugodno obdobje, vendar je potrebna natančnost in zbranost.

Ljubezen: 
Vezani se boste po dolgem času partnerju postavili po robu. Če želite, da bo med vama spet zavladala harmonija, potem razrešite neko zadevo, ki je že dolgo kamen spotike. Samski naredite korak naprej. Zaradi negotovosti ste se že prevečkrat ustavili, namesto da bi se premaknili z mrtve točke. 

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 4


TEHTNICA
Splošno: 

Morali boste dodobra raziskati spremembo, za katero boste danes izvedeli. Držite se direktnih ali res dobro obveščenih virov, da vas pristranske informacije ne speljejo na napačno pot. Najpomembnejša stvar, ki jo boste s svojim detektivskim podvigom pridobili, pa bo zagotovo notranji mir.

Ljubezen
Vezani si boste vzeli čas za pogovor s partnerjem. Poskusita rešiti težave, ki vaju pestijo. Nocoj boste dobili dobre novice. Tudi samski boste doživeli nekaj, kar vam bo dalo misliti. Ljubezenske prioritete, ki se jih držite že lep čas, bo treba nekoliko osvežiti.

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 5

ŠKORPIJON
Splošno: 

Ne ukvarjajte se z govoricami in domnevami, saj od tega ne boste imeli prav nič drugega kot napete živce. Današnji dan boste najbolje izkoristili, če se boste čim več ukvarjali sami s seboj. Tisti, ki boste utrujeni zaradi službe, se doma brez slabe vesti pustite razvajati.

Ljubezen
Na čustvenem področju se je nabralo nekaj zmede, vendar zaenkrat še nič takega, kar se ne bi dalo razjasniti. Ne sanjarite o radikalnih spremembah. Na dolgi rok se bo veliko bolje obneslo, če boste skrbno negovali to, kar imate.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 3

STRELEC
Splošno:

Nekaj oziroma nekdo, ki bo danes pritegnil vašo pozornost, bo močno vplival na vaša stališča in način razmišljanja. Dovzetni boste za novosti in ne bo vas težko prepričati. Vseeno pa bo osebna karizmatičnost tista, ki bo na koncu predstavljala jeziček na tehtnici. 

Ljubezen:
Samski boste še vedno iskali nekoga, ki bi vam bil pisan na kožo. Merila so visoka in se spreminjajo. Tudi tisti, ki bi jim želeli ustrezati, vas težko dohajajo. Vezanim danes razvajanje ne bo ušlo. Kakršne koli možnosti že se bodo ponudile, jih boste s pridom izkoristili.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 3

KOZOROG
Splošno:

Danes boste zelo pozorni in tudi zelo občutljivi na svoj videz. Ali vas bodo zmotile gubice ali utrujen videz, morda tudi na splošno slabo stanje kože. V vsakem primeru boste želeli takoj ukrepati. Pazite, da vas ne zanese in ne zapravite preveč za kozmetiko.

Ljubezen
Samski boste z zanimanjem opazovali dogodke na čustvenem področju. Nevede vas bo pritegnila neka oseba, do katere ste bili doslej ravnodušni. Tisti, ki ste svojo sorodno dušo že našli, pa se danes poskusite sprostiti. Celotno dogajanje bo zelo naklonjeno spontanosti.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 5


VODNAR
Splošno: 

Neka javna ali uveljavljena oseba bo danes vzbudila vaše zanimanje. Morda se boste ogreli za kakšnega pisatelja ali pesnika, morda celo politika, ali pa boste zasledili zanimivo teorijo s svojega strokovnega področja.

Ljubezen
Vezani boste naleteli na partnerjevo nezanimanje in aroganco, zato se boste umaknili. Sanje so eno, a v realnosti trenutno res ne bi bilo pametno razdirati zveze. Samski ne pričakujte posebnih sprememb. Ostanite zvesti svojim načelom, saj imate čudovite prijatelje, ki vas podpirajo. 

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 6

RIBI
Splošno: 

Na uho boste ujeli zaskrbljujoče informacije glede službe, posla ali svojih kariernih načrtov. Lahko se zanesete na to, da je v njih kanček resnice, vendar morate računati tudi s tem, da so trenutno močno pretirane. Pravi čas za ukrepanje bo, ko se situacija razjasni.

Ljubezen
Vezani boste imeli nekaj težav s prilagodljivostjo. Zastavljenih ciljev se morate trdno držati, na poti do tja pa vas ne sme zaustaviti nobena ovira. Če ste samski, potem današnji dan ne bo ravno po vašem okusu. Zaželeli si boste popestritve, ki pa je še ni na vidiku. 

Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 6

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.