Magazin > Horoskop in Numerologija
7882 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 10. novembra 2020

horoskop, astrologija Profimedia
Danes vas bo razganjalo od navdušenja, dragi ovni.

OVEN
Splošno:

Če ste zaposleni ali v kakršnemkoli poslovnem odnosu, boste danes veliko razmišljali o samostojni poti ali o novi službi. Sprememba bi vam zagotovo dobro dela. Kljub temu, da boste zelo učinkoviti, pa današnji dan ne bo najbolj ugoden za sklepanje poslov z velikimi vsotami denarja. 

Ljubezen:
Danes vas bo razganjalo od navdušenja in pričakovanja. Vezani boste nestrpno pričakovali večer, saj bosta s partnerjem načrtovala nekaj posebnega. Samski pa boste na vsak način želeli narediti korak naprej pri svoji simpatiji. Vsekakor izkoristite današnji dan in prevzemite pobudo. 

Ljubezen: 6
Služba: 3
Zdravje: 2

BIK
Splošno:

Danes boste morali pri sebi urediti nekaj stvari in si postaviti nove dolgoročne cilje, sicer lahko pozabite na rezultat, ki ga že tako dolgo čakate. Finančno stanje bo zadovoljivo, seveda pa se izogibajte pretiranemu spletnemu nakupovanju. Danes bi izbirali bolj z očmi kot z glavo.

Ljubezen:
Samski pazite, da ne boste oddajali napačnih vibracij. Kar bo za vas le nedolžen pogovor, bi lahko bilo za nekoga drugega nekaj več. Vezani pa se boste želeli le sprostiti. Ne glede na to, da so vaša čustva do partnerja globoka, danes ne boste čutili potrebe po tem, da bi jih posebej poudarjali.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 4

DVOJČKA
Splošno:

Današnji dan si boste zapomnili po tem, da ste bili primorani delovati na način, ki so ga določili drugi ljudje. Na finančnem področju bo prišlo do nekaterih pozitivnih sprememb. Povsem možno je, da boste imeli v prihodnje več virov prihodkov kot do zdaj. 

Ljubezen:
Samski se boste danes morali narediti malce nedostopne. Nikar ne odgovorite takoj na neko sporočilo ali klic, saj bi tako delovali precej obupano. Vezani pa boste danes pod vplivom svoje podzavesti. Nekaj vas bo mučilo, pa še sami ne boste vedeli, kaj. 

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 4

RAK
Splošno:

Sklenili boste kompromis, ki pa bo veliko stvari postavil na glavo. Kljub vsemu jih boste uspešno rešili in jih po svojih najboljših močeh postavili nazaj na svoje mesto. Nagradili se boste s tem, da boste zapravljali. Denar bo težko ostal v vaši denarnici. 

Ljubezen:
Danes boste iskali nek globlji pomen v vsem, kar boste videli ali slišali. Vezani boste zato deležni nekaj negodovanja s strani partnerja, saj boste zgrešili tisto, kar vam bo želel vaš partner dopovedati. Samski pa ne komplicirajte in se raje odkrito pogovarjajte z nekom, ki vam je blizu. Tako boste videli pravo sliko. 

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

LEV
Splošno:

Današnji dan bo najbolj stresen v tem tednu, zato bi bilo dobro, da bi čim prej razmislili, kako bi lahko pridobili nekaj več časa za dokončanje pomembne zadeve. Čeprav morda še vedno upate na čudež ali na levji delež sreče, pa vam česa takšnega horoskop za danes žal ne napoveduje.

Ljubezen:
Vezani boste imeli občutek, da s partnerjem ne gledata v isto smer. A če ga boste poskušali razumeti, bo to le še obogatilo vajin odnos. Samski pa boste danes zelo zabavni. Utrnila se vam bo neka ideja, ki jo boste kasneje lahko razvili. 

Ljubezen: 5
Služba: 2
Zdravje: 3

DEVICA
Splošno:

Danes bodite na finančnem področju pripravljeni dati več. Morali boste vnesti nekaj sprememb na poslovno področje ali v zvezi s svojimi rednimi finančnimi prilivi. To, kar ste pred kratkim začeli na novo, bo danes zahtevalo veliko potrpljenja in odrekanja. 

Ljubezen:
Vezani pazite, kaj boste danes govorili prijateljem glede svoje zveze. Poslušajte se in ugotovili boste, kaj vas dejansko muči. Na ta način boste lahko razrešili vse dvome. Samski pa boste danes iskali pozornost in ljubezen. Pokažite svojo nedolžno in ljubko naravo in dobili boste vse.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 3


TEHTNICA
Splošno:

Prav gotovo ste na pravi poti do uspeha in današnji dan vas bo napolnil z občutkom, da ste naredili pomemben korak naprej. Ne belite si glave z razmišljanjem o tem, kako bi se lahko rešili iz zapletene finančne situacije. Rešila se bo sama. 

Ljubezen:
Vezani, čas je, da partnerju poveste, kaj si res mislite o zadevi, ki je trenutno v središču vajine pozornosti. Le pogovorita se. Nič ne bo narobe, razumel bo tudi vaš pogled. Samski pa boste morali danes poiskati notranje ravnovesje glede tega, kaj čutite.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 3

ŠKORPIJON
Splošno:

Danes boste končno pokazali svoje skrite adute. Zadnji čas je že, da naredite konec stagniranju. Na finančnem področju bodo prilivi, pa čeprav manjši, a kljub temu zelo dobrodošli. Nepričakovano boste naleteli na zanimivo idejo ali teorijo.

Ljubezen:
Samo zato, ker ste samski, še ne pomeni, da ne veste, kako se v odnosu streže stvarem. Nekdo vas bo sicer hotel prositi za pomoč, a bo okleval. Dokažite mu nasprotno. Vezani pa se danes pripravite, saj bo vaš partner želel, da prevzamete odgovornost za sprejemanje odločitev.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

STRELEC
Splošno:

Zavedli se boste, da ste se predolgo skrivali v meglici neopazne sivine, kjer niste mogli pokazati, kakšne talente in priložnosti lahko nudite drugim. Kot prerojeni boste. Vaša pozitivna energija bo dobro vplivala na druge ljudi ali na okolico. Verjetno se bo vaše finančno stanje spet izboljšalo.

Ljubezen:
Tisti, ki ste že v partnerskem odnosu, boste danes precej nagnjeni k samokritiki. Bodite malce bolj prizanesljivi do sebe, saj imajo ostali o vas namreč zelo dobro mnenje. Samski pa boste danes sledili občutkom. Naj se situacija odvije sama od sebe, čeprav boste morali zato počakati na rezultate.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 5


KOZOROG
Splošno:

Bolj odločno boste pokazali svoje notranje rezerve in talente. V zadnjem hipu boste uspeli rešiti težavo, saj boste končno našli primerno rešitev. V zadnjih dneh ste se težko zbrali, zato boste danes več časa posvetili temu, da nadoknadite zamujeno.

Ljubezen:
Samski se danes poskusite držati malo bolj v ozadju. Res je, da imate veliko pozitivnih lastnosti, ni pa nujno, da jih poudarjate na vsakem koraku. Vezani pa boste danes lahko izkoristili partnerjev vpliv za dogajanje, ki vam veliko pomeni. Sprejmite ponujeno pomoč.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 4

VODNAR
Splošno:

Danes se boste odločili za nove načrte, ki bodo bolj preprosti in zato lažje uresničljivi. Spet boste zelo ustvarjalni in polni nove samozavesti. Popoldan se boste lotili iskanja finančnih virov, saj bi vam vsak denar še kako prav prišel.

Ljubezen:
Čustva samskih bodo danes zavita v meglo. Nekako boste razdraženi in v dvomih, vendar pa boste vseeno želeli nekaj narediti glede simpatije. Vezani pa boste danes čisto navaden pogovor s partnerjem spreobrnili v pogovor o vajinih čustvih. Pazite, da ne boste preveč silili vanj. 

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

RIBI
Splošno:

Današnji dan vas bo popolnoma izčrpal, zato boste zelo utrujeni. Nič vam ne bo prinašalo pravega zadovoljstva. Vsaj nekoliko lažje vam bo popoldne, saj vam bo nekdo pomagal glede financ ali pa vam bo ponudil sodelovanje. Poskrbite za počitek.

Ljubezen:
Tisti, ki ste v fazi iskanja boljše polovice, boste dobili danes priložnosti popestriti ljubezensko življenje. Vezani pa naredite nekaj glede nesporazuma, ki sta ga imela s partnerjem pred dnevi. Vaš partner bo navdušen nad rešitvijo! 

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 2


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.