Magazin > Horoskop in Numerologija
4457 ogledov

Vroči horoskop za teden od 9. do 15. novembra 2020

astrologija, horoskop
Koga čaka zaljubljen teden?

OVEN
Seks bo za vas velika zabava. Raziskovali boste vsak kotiček partnerjevega telesa in njegovo seksualnost ter ga prisilili, da bo priznal in preizkusil svoje najbolj nore želje. Uživali boste pri eksperimentiranju, pripravljeni boste na glas povedati, kaj vam je všeč.

Ljubezen: 5
Seks: 6

BIK
V življenju in pri seksu boste grabili vse, za kar boste mislili, da vam pripada. Zelo boste samozavestni, a se ne boste zaljubljali hitro. Bolj boste nagnjeni k staromodnemu zapeljevanju. Ženske pripadnice boste z lahkoto premagale moške v njihovi igri dominacije.

Ljubezen: 4
Seks: 4

DVOJČKA
Vaš libido bo zmeren, fantazijo pa vam bodo razvnemale dokaj običajne stvari. Če boste sami izbirali, bo ta teden glavni položaj zagotovo misijonarski, čeprav bi vam kaj bolj razburljivega pri prižganih lučeh lepo pognalo kri po žilah.

Ljubezen: 3
Seks: 3

RAK
Za vašim urejenim videzom se bo skrivala nepotešena žival, ki bo vedno pripravljena prevzeti seksualno pobudo. Poskušali boste zadovoljiti svoj seksualni nagon in to kjerkoli, kadarkoli in kakorkoli. Partner se bo moral pošteno potruditi, da vas bo dohajal.

Ljubezen: 2
Seks: 6

LEV
Privlačile vas bodo zelo samostojne osebe, ki se bodo lahko kosale z vami in s katerimi boste lahko živeli v harmoniji. V zvezi boste delovali nekonvencionalno. Radi imate priložnostni seks, toda, ko ste resni, od partnerja zahtevate popolno predanost. Uživali boste v jutranjem seksu.
 
Ljubezen: 5
Seks: 5

DEVICA
Svoje potrebe boste kot vedno dajali na prvo mesto. Čustva zelo boste neradi poklanjali, za skok med rjuhe pa tudi ne boste razpoloženi kar vsak dan. Vsake ljubezenske in službene težave bodo močno vplivale na vaš libido, še najbolj boste uživali pri samozadovoljevanju.

Ljubezen: 3
Seks: 4


TEHTNICA
V postelji boste zelo romantični in odkrito boste kazali svoja čustva. Privlačila vas bo popolnost, zato boste imeli pred seksom precej priprav tako vi sami kot tudi partner. Drugače se ta teden ne bo dalo osvojiti poti do vaše spalnice, saj boste hoteli imeti nadzor prav nad vsem.

Ljubezen: 5
Seks: 6

ŠKORPIJON
Ta teden ne boste lahek plen. Čeprav vam bo vsekakor veliko do seksa, se boste rade volje pustili prositi. Uživali boste, če vam bo partner natančno opisal, kako vas misli zadovoljiti. Privoščili si boste nekaj čustvenih igric, ki pa bodo na koncu le še povečale obojestransko zadovoljstvo.

Ljubezen: 3
Seks: 4

STRELEC
Čustva vas bodo begala, zato boste držali previdno razdaljo v odnosih. Med rjuhe boste skočili le, če boste imeli popoln nadzor nad celotno situacijo. V postelji boste znali pokazati neverjetne veščine in znanje, saj se boste vživeli v seksualne potrebe partnerja.

Ljubezen: 4
Seks: 5

KOZOROG
Računov ne boste polagali nikomur, razen sebi. Nič vas ne bo obremenjevalo, niti čustveno niti psihološko. Hitro se boste vzburili, a obenem boste tudi zelo močni in čvrsti. Vaše pobude se ne bo dalo kar tako zavrniti. In glede na visok libido lahko pričakujete aktiven teden tudi med rjuhami.

Ljubezen: 5
Seks: 4

VODNAR
Všeč vam bo podrejena pozicija, vendar boste pripravljeni tudi sami dati pobudo, če je do sredine tedna ne bo od nikoder. Fantazirali pa boste o partnerju, ki bi vas nadvladal in zahteval od vas določene stvari, ki jih doslej v postelji še niste počeli.

Ljubezen: 4
Seks: 6

RIBI
Puščali boste vtis čustvenega človeka, seks pa bo za vas akt oboževanja, v katerem se boste popolnoma predali partnerju. V odnos boste vlagali vsa svoja čustva. Med seksom ste radi v podrejenem položaju. Predvsem ženske pripadnice boste pričakovale princa na belem konju, ki bo potešil vse vaše seksualne želje. 

Ljubezen: 5
Seks: 4

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.