Magazin > Horoskop in Numerologija
9791 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 12. novembra 2020

astrologija, horoskop
Nova napoved!

OVEN
Splošno: 

V ozračju bo danes neka posebna energija. Še posebej radi se boste zadrževali v naravi. Spoznali boste tudi, da ste s svojim ravnanjem preveč zapletli neke razmere. Odpravite se v naravo in se tam preprosto soočite z vsem tem. Poti so zelo jasne in preproste, le odkriti jih morate.

Ljubezen
Tisti, ki že imate boljšo polovico, točno veste, da je vajin odnos zelo dober, vendar pa vam to danes ne bo dovolj. Od partnerja boste zahtevali še več. Malo znižajte svoja pričakovanja. Samski pa imate za danes neke načrte, vendar se ne bodo izšli po pričakovanjih. Raje si vzemite nekaj časa in ponovno premislite vse skupaj.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 6

BIK
Splošno: 

Rešili boste neke težave in z večjim optimizmom boste zrli v svojo prihodnost. Do sedaj se nikakor niste mogli pohvaliti z napredkom in dobro voljo, sedaj pa se boste počutili veliko bolje in vsako stvar boste videli veliko bolj pozitivno. 

Ljubezen
Vajin odnos se bo razcvetel in vi boste zaradi tega zelo zadovoljni ter srečni. Končno se vam bo zdelo, da vse poteka tako, kot mora. S partnerjem bosta našla tudi skupni jezik glede nekaterih načrtov, o katerih že dolgo razglabljata, a do sedaj nista prišla do ustrezne rešitve. Skupaj bosta ugotovila, kaj želite in tudi, kako do tega priti.

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 6

DVOJČKA
Splošno: 

V prvi polovici dneva se vas še utegne polotili negotovost, vendar pa se bo to stanje izboljševalo, ko se bo dan bližal koncu. Proti večeru boste neprimerno bolje razpoloženi za sprejemanje raznih odločitev, zato se takrat le soočite z vsem, kar vas čaka. Ne pozabite na prioritete.  

Ljubezen
Samskim se obeta vzpon na ljubezenskem področju. Danes boste zelo samozavestni in osredotočeni na svoj cilj, zato si lahko obetate uspeh. Vezani lahko od nocojšnjega večera pričakujete predvsem nekaj sprostitve v partnerjevem objemu. Vzemite si čas in se posvetite razmerju! Partner si noro želi vaše bližine.

Ljubezen: 5
Služba: 2
Zdravje: 3

RAK
Splošno: 

Če ste neprestano v akciji, nimate časa, da bi sprejeli spremembe. Umirite se in dajte prostor vsemu, kar vam prihaja na pot, odgovore pa boste tako ali tako prejeli sproti. V sebi skrivate ogromno moči in energije, na kar v zadnjih dneh kar pozabljate. Ponovno vzpostavite stik s svojo notranjostjo.

Ljubezen
Pred vezanimi je zanimiv začetek dneva, ki bo na vse, ki so vas dolgo pestile ljubezenske težave, deloval kot obliž na rano. Usmerite se v prihodnost in k iskanju novih rešitev. Medtem boste samski spoznali, da niste v najboljši formi. Tudi v ljubezni se kdaj izplača zavlačevati, saj je tako običajno rezultat slajši.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 4

LEV
Splošno:

Danes je čas za spremembe, zato naj vas nikar ne bo strah v življenje priklicati vsega tistega, kar si že dolgo želite. Bodite pogumni in verjemite, da se vam bodo vaša mala tveganja bogato obrestovala. Vaše misli naravnajte na pozitivno in prav takšni bodo v tem primeru tudi vaši rezultati. 

Ljubezen
Vezani se boste ves dan pripravljali na nocojšnji večer. Partner vam bo končno izdal resnico in vam zaupal svoja čustva. Tudi na ljubezenskem področju samskih bo prišlo do nekih sprememb, ki vam sprva ne bodo odgovarjale, kasneje pa se bodo izkazale kot zelo dobre in učinkovite. Nekdo bo pospešil utrip vašega srca.

Ljubezen: 6
Služba: 5
Zdravje: 5


DEVICA
Splošno: 

Trdno boste odločeni, da ne boste več lenarili in čakali na delo. Čeprav bo dan bolj nestabilen, ne izgubite upanja in se prilagodite okoliščinam. Večkrat premislite, kako boste razporedili denar, ki v zadnjem času precej neredno priteka. 

Ljubezen
Vezani boste imeli občutek, da partner bere vaše misli. Če boste imeli občasne napade ljubosumja, jih bo celo doživljal kot izpovedi ljubezni! Samski pa boste znali tudi nalašč vzbujati ljubosumje, če se vam bo zdelo, da se nekdo ni dovolj potrudil za vas. Zahtevali boste pozornost in jasne dokaze naklonjenosti.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 6

TEHTNICA
Splošno: 

Pri delu ne dovolite, da bi vam škodoželjni sodelavci zameglili um. Sami ste dovolj iznajdljivi in napredni, da veste, kako se doseže visoke cilje. Glede finančnega področja večjih prilivov ne gre pričakovati, se vam pa obeta lepa in zadovoljiva denarna nagrada. 

Ljubezen
S čustvenim področjem se ne boste kaj prida ukvarjali, saj veste, da se bodo stvari same postavile nazaj na svoje mesto. Prej ko se boste naučili odpuščati, prej boste dosegli srečo, ki si jo tako močno zaslužite.
 
Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6


ŠKORPIJON
Splošno: 

S trdno voljo in z dodatno podporo vaših sodelavcev boste preplezali lestev uspeha in se izkazali pri poslovnem projektu. Izplavali boste iz finančnih težav, saj imate na zalogi dovolj zamisli, kako boste zaslužili denar. Vaše počutje se bo danes spreminjalo skoraj iz minute v minuto.

Ljubezen
Vezani boste želeli najti pot, kako izboljšati vajino komunikacijo in tudi odnos. Občutili boste potrebo po tem, da se s partnerjem ponovno zbližata, pogrešate vajine globoke pogovore. Samski pa pričakujte nepričakovano. Pred vami je namreč dan, ki ga zlepa ne boste pozabili! 

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 6

STRELEC
Splošno: 

Delo vam bo šlo bolje od rok zjutraj kot zvečer, zato čim več obveznosti opravite že v jutranjem času. Ko bo sonce zašlo, vas bo začela prevzemati nostalgija po preteklosti. Najverjetneje se bo zgodilo nekaj, kar bo prebudilo stare spomine. Ne imejte slabe vesti, če se boste predali sanjarjenju.

Ljubezen
Samski se ne boste mogli ravno najbolj osredotočiti na čustveno področje, saj vas bodo bolj pestile druge težave. Za nekaj časa je bolje pustiti čustva ob strani. Vezani si vzemite čas in premislite o tem, kakšne bi lahko bile posledice vaše odločitve. Iz spora s partnerjem bi res odšli kot zmagovalec, a bi to lahko drago plačali. 

Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 4

KOZOROG
Splošno: 

V službi bo nastopilo za vas zlato obdobje. Dobro se boste odrezali pri nekem projektu, vaša popularnost v službi pa bo začela strmo naraščati. Spet boste precenili lastne zmožnosti in boste preveč zapravljali, luknje pa nato še dolgo ne boste mogli zapolniti. 

Ljubezen
Vezani nikar ne rešujte vajinih težav v javnosti. Četudi vas partner pred prijatelji spravi v slabo voljo, počakajte, da bosta sama, preden mu poveste, kaj si mislite. Samski boste precej pod stresom, saj vam neka oseba nikakor ne bo dala miru, čeprav vam ne bo do pogovora z njo. 

Ljubezen: 2
Služba: 6
Zdravje: 5

VODNAR
Splošno: 

Danes ne boste mogli prikriti nemira niti s svojim nadzorovanim obnašanjem. V službi boste pokazali precejšnjo mero neprilagodljivosti, izrazilo pa se bo lahko tudi uporništvo. Glejte v odnosu do koga boste trmasti, saj bi vas takšno obnašanje lahko stalo tudi napredovanja.

Ljubezen
Vezani se boste danes spopadli s prihodnostjo, s partnerjem bosta kovala načrte. Oba bosta zadovoljna. Medtem boste samski odkrili skupne točke z neko osebo, ki jo srečujete na delovnem mestu. V nekem trenutku se boste zavedli, da vas spremlja z očmi. 

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 3

RIBI
Splošno:

Danes bo okoli vas polno nesoglasij in nesporazumov, vi pa se nikar ne vtikajte vanje. Pustite, naj se ljudje sami zmenijo, vi pa poskrbite za svoje težave, ki jih še posebej na čustvenem področju ne bo manjkalo. S partnerjem se morata nujno pogovoriti, saj se neprestano vrtita okoli istih težav.

Ljubezen:
Vezani boste že zjutraj pripravili vse, da bo vajin skupni večer kar se da romantičen. Partner vam bo na koncu zelo hvaležen za vse male pozornosti. Samski boste z mislimi in čustvi sledili vsakemu koraku simpatije. Zaupajte se osebi, ki vam je všeč, a pri tem vseeno ostanite zvesti svojim načelom. 

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 3

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.